Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kapus kesztyűk

Kapuskesztyű - válasszon egy illeszkedő és megbízható modellt a Sportano üzletben 

A kapuskesztyű a legfontosabb felszerelés, amelyet a kapus a kapus előtt használ edzés vagy mérkőzés közben. A kesztyűk mindenekelőtt a kezek védelméért felelősek, valamint javítják a labda érzetét és fogását. A Sportano.hu kínálatában a kapuskesztyűk széles választékát találja a felhasznált anyagok és méretek tekintetében. Biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő modellt. Olyan professzionális márkák kesztyűit kínáljuk Önnek, mint a TITAN, SELECT, uhlsport, 4Keepers, PUMA, Reusch, Football Maters vagy RG

A kapuskesztyűk típusai és méretei 

A kapuskesztyű méretezése rendkívül fontos szempont, mivel a rosszul illeszkedő méret akadályozza a játékot és kényelmetlenséget okoz. A legtöbb gyártó hasonló mérettartományt kínál, de a biztonság kedvéért érdemes vásárlás előtt megvizsgálni a mérettáblázatot. Ehhez érdemes megmérni a kéz szélességét a kézfej magasságában egy mérőszalaggal vagy vonalzóval, és összehasonlítani a gyártó adataival. A kesztyűméret általában 3 és 12 között van.  

A kapuskesztyűket vágás szerint lehet felosztani, ahol három alaptípus létezik:  

  • Negatív szabás - a kesztyű az oldalsó panelek és a habszivacs belső varrással történő összevarrásával készül, ami kényelmes és kényelmes illeszkedést biztosít; 
  • Lapos vágás - a konstrukció varrásból áll, amely az oldallapot a habhoz köti, így tartós és sérülésálló modellt eredményez; 
  • Rollfinger - ez egy olyan vágás, amely a lábujj körös-körül habszivaccsal való szegélyezését jelenti, ami javítja a tapadási felületet, miközben kényelmes használatot tesz lehetővé.  

Ezen kívül a megfelelő kesztyű kiválasztása a használt habtól is függ. Ebben az esetben a választék nagyon széles, és a habot a következőkre lehet osztani:  

  • Puha - az egyik legolcsóbb megoldás tartóssággal és jó tapadással; 
  • Kemény talaj - a hab nagyszerű a kemény felületű pályákon;  
  • Aqua - kedvezőtlen körülmények között, főként esőben használt hab, gyakran természetes latex keverékkel ellátva a jobb tulajdonságok érdekében; 
  • latex - a mérkőzéseken használt hab, amelyet a jó tapadás jellemez; 
  • Szuperpuha latexadalékolt hab, amelyet jó teljesítmény és tartósság jellemez, leggyakrabban edzéshez és szabadidős játékhoz választják. 

Kiváló minőségű kapuskesztyűket kínáló márkák 

A Sportanónál kiváló minőségű kapuskesztyűket kínálunk olyan bevált gyártóktól, mint a TITAN, a PUMA, a Football Maters és az RG. Ha professzionális terméket keres, válassza a 4Keepers kapuskesztyűt. Egyes modellek merevített rossz kézzel, kívülről dupla varrott ujjvégekkel, valamint olyan anyaggal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a kéz légzését. Az elasztikus anyag lehetővé teszi a megfelelő illeszkedést a kézben, míg a kötéses zárás merevíti a csuklót. A márka kesztyűi hárompontos rögzítéssel is rendelkeznek, amely biztosítja, hogy a kesztyű tökéletesen a helyén maradjon a kézben. A Select kapuskesztyűket viszont természetes felületeken történő mérkőzésre, edzésre és gyakorlásra tervezték. A termékek között megtalálhatók a kiterjesztett fogási zónával rendelkező modellek, valamint a Flat Cut, Flat Cut és Negative Cut modellek. Üzletünkben uhlsport kapuskesztyűkkel és Reusch kapuskesztyűkkel szerelkezhet fel, ahol gyermek és felnőtt modelleket egyaránt talál.  

Megbízható kapuskesztyűk választéka 

A megfelelő kesztyűmodell kiválasztásakor a kesztyű típusát a tervezett felhasználáshoz, nevezetesen a vágáshoz és a felhasznált habhoz kell igazítani, ahol a kesztyűk mérkőzéskesztyűkre és edzőkesztyűkre oszthatók. A meccskesztyűk általában professzionális modellek a versenyeken részt vevő játékosok számára. Kiváló minőségű latexből készülnek a jobb ujjvédelem érdekében, és habszivacsból a maximális fogási kényelem érdekében.  

Az edzőkesztyűk nem csak edzésre, hanem kezdő kapusok számára is alkalmasak, akik még csak most csiszolják a képességeiket. Valamivel kevesebb tapadással rendelkeznek, de elég kemények ahhoz, hogy megbirkózzanak a különböző játékkörülményekkel. Néha az időjáráshoz igazított kesztyűket is találunk, ahol a nedves körülményekhez speciálisan latexből készült tenyérrészlettel ellátott aquahabot használnak. Ez biztosítja a biztos fogást még esőben való játék közben is. 

Kapuskesztyű - merevítővel vagy anélkül? 

A kapuskesztyű merevítőkkel az ujjak további stabilizálását jelenti. Nemcsak magas szintű kényelmet biztosítanak, hanem segítenek elkerülni a lövések során előforduló sérüléseket is. A merevítővel ellátott kapuskesztyűk azonban valamivel rosszabb labdaérzetet jelentenek, ezért érdemes mindkét terméket kipróbálni, mielőtt a megfelelő modellt megvásárolnánk. A merevítők azok számára jelentenek lehetőséget, akiknek extra védelemre van szükségük a játék során, miközben gyakran vannak problémáik az ujjsérülésekkel.  

Kapuskesztyű kiválasztása gyermekek számára 

A gyermek kapuskesztyűknek elsősorban a méret szempontjából kell illeszkedniük, ahol a legjobb, ha a kéz szélességét az ujjperc magasságában mérjük. A leggyakoribb méretek a 3-tól 12-ig terjednek, ahol a 11-es vagy 12-es méretű modellek a felnőttek számára javasoltak. A gyermekek átlagos mérete 3 és 8 között mozog. A gyermektermékek között azonban találhat 6-os méretű kapuskesztyűt, 7-es méretű kapuskesztyűt és 8-as méretű kapuskesztyűt is. A gyermeknek kényelmesen kell éreznie magát a játékok vagy edzések során, ezért válasszon olyan modellt, amely puha anyagból készült, és merevítővel is rendelkezik a jobb ujjvédelem érdekében.  

Kapus-kesztyűk választéka 8600 HUF

A kapuskesztyűk ára 8600 és több száz HUF között mozog, a felhasznált anyagoktól, szabástól vagy habtól függően. Az olcsóbb termékeket edzésre vagy szabadidős játékra szánják. Ezek gyakran látható varrásokkal rendelkeznek, és nem mindig engedik át megfelelően a levegőt, ezért érdemes odafigyelni a megfelelő modellekre. Amikor kiválasztják kapus kesztyű akár £ 100, akkor leggyakrabban talál egy lapos vágás és Soft vagy Supersoft hab. A Sportano üzletben a fent említett költségvetésen belül talál junior és felnőtt kapuskesztyűket olyan márkáktól, mint a PUMA, uhlsport, SELECT vagy Reusch.  

Kapuskesztyű profiknak 

Ha professzionális kapuskesztyűt keresel, először is figyelj a szabásra és a felhasznált habszivacsra. Ezeket a termékeket modern technológiával tervezték, hogy biztosítsák a kényelmet és a kiváló tapadási tulajdonságokat. Egyes modellek kettős rögzítési rendszerrel, rugalmas protektorokkal vagy légáteresztő hátsó kézzel rendelkezhetnek. Üzletünkben professzionális kapuskesztyűket találsz különböző árkategóriákban olyan neves gyártóktól, mint a 4Keepers, TITAN, Reusch, PUMA vagy uhlsport.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása