Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

ATTABO

Az Attabo egy olyan márka, amely kiváló minőségű korcsolya- és kerékpártermékek biztosítására specializálódott. A márka a felszerelések széles választékát kínálja, amelyek a gyermekek, tinédzserek és felnőttek igényeihez igazodnak.

A két keréken való tevékenységek legfiatalabb rajongói számára az Attabo 16" és 20"-os gyerekkerékpárokat kínál. Ezek a könnyű és robusztus kerékpárok ideálisak azoknak a gyerekeknek, akik szeretnének megtanulni kerékpározni és fejleszteni készségeiket.

Az Attabo által kínált háromkerekű gyerekrobogók remek választás kezdőknek. A három kerékkel rögzített robogók stabilitást és biztonságot nyújtanak lovaglás közben, így a gyerekek magabiztosabbak.

A klasszikus megoldásokat kedvelő gyermekek és felnőttek számára az Attabo számos méretben kínál robogókat. Tartós anyagokból készültek, garantálják a kényelmet és a tartósságot, így hosszú éveken át vezetési élményt biztosítanak.

A gyerekeknek és tinédzsereknek szánt freestyle robogók tökéletes választás azok számára, akik a fejlettebb trükköket és mutatványokat kedvelik. A könnyű és tartós anyagokból készült Attabo freestyle robogók lehetővé teszik, hogy a legmagasabb szinten hajtson végre ugrásokat és mutatványokat.

A korcsolyázás szerelmeseinek az Attabo mű- és jégkorcsolyát kínál fiataloknak és felnőtteknek. Kényelmet, kiváló irányíthatóságot és tartósságot biztosítanak a jégen, lehetővé téve a szenvedélyes korcsolyázók számára, hogy a legjobbat érjék el.

Az állítható gyermekkorcsolya tökéletes megoldás a lábak növekedéséhez. A méretállítás lehetőségének köszönhetően ezek a korcsolyák a gyermekek változó igényeihez és méretéhez igazíthatók, ami biztosítja a hosszú távú használatot.

Az Attabo kerékpártáskákat és táskákat is kínál, amelyek elengedhetetlen kellékei kerékpáros utazáshoz. A tartós és funkcionális Attabo táskák és táskák lehetővé teszik a legfontosabb dolgok kényelmes tárolását és szállítását.

Ezenkívül a márka kerékpáros lámpákat is kínál, amelyek garantálják a biztonságot vezetés közben. Az Attabo kerékpáros lámpák fényes LED-ekkel és különböző világítási módokkal rendelkeznek, hogy láthatóak maradjanak az úton, és növeljék a biztonságot rossz látási viszonyok között.

Az Attabo egy olyan márka, amely az innovációra, a minőségre és a stílusra összpontosít korcsolya- és kerékpártermékeiben. Kortól és tapasztalati szinttől függetlenül az Attabo olyan felszerelést kínál, amely egyedülálló élményt nyújt, és örömet okoz a két keréken végzett tevékenységben. Válassza az Attabo-t, és élvezze a tevékenységet a legmagasabb szinten!

Leírás kibontása Leírás összecsukása