Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Basso

Az 1970-es években alapított olasz Basso cég a világ egyik legnagyobb kerékpárfelszerelés- és tartozékgyártója. A Basso egy családi márka, amelyet három testvér alapított. A legidősebb közülük - Marino - világbajnok volt, és kielégítő eredményeket ért el a Grand Tour kerékpárversenyeken, míg a legfiatalabb - Alcido - szakképzett szerelő, ugyanakkor szenvedélyesen szereti a kerékpározást. A kerékpározás iránti élénk szeretetből született meg a Basso családi márka. 

A vállalat fennállásának kezdetétől fogva termékeinek folyamatos fejlesztésére és új formatervek kidolgozására összpontosít, amelyek az évek során mércét állítottak fel az egyedi kerékpáros kiegészítők gyártásában. A márka kizárólag ellenőrzött beszállítóktól szerzi be az anyagokat, aminek köszönhetően, ha a Basil termékeit választja, biztos lehet benne, hogy azok a lehető legjobb minőségűek. A vállalat már az 1990-es években elkezdett alumínium és karbon kerékpárvázakat gyártani, amelyek ma már mércének számítanak a gyártásukban. 

A tervezési folyamat során a Basso gyártó a termék minden egyes részletére odafigyel, ami fontos, ha arról van szó, hogy minden kerékpározásból örömöt és élvezetet merítsünk. A Basso emellett az esztétikára is figyelmet fordít, termékeinek egyedi dizájnt ad, amely az olasz eleganciát a sportos ötletekkel ötvözi. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása