Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

EVOC

Az Evoc márka 2008-ban jött létre egy kerékpározásért rajongó csoport kezdeményezésére, akik miközben kilométereket tettek meg kerékpárral a különböző terepeken, észrevették, hogy szükség van a kerékpáros túrák során szükséges funkcionális táskák és hátizsákok kialakítására. A népszerű gyártók meglévő modelljei nem feleltek meg az igényeiknek, ezért úgy döntöttek, hogy saját céget alapítanak, amely kerékpáros kiegészítők gyártására specializálódik. Az új márka a piacon gyorsan fejlődött, és jelenleg termékeit neves sportolók használják a világ minden táján. 

Az Evoc hátizsákjai, vesetáskái és kerékpártáskái a funkcionalitás és a tartósság szinonimái. Minden termék a legjobb minőségű, kipróbált és tesztelt anyagok, valamint technológiai megoldások felhasználásával készül, amelyek közé tartozik az Air Pad és az Evoc Air Tune szellőzőrendszer. A gyártó széles kínálatában a kerékpáros kiegészítők mellett a snowboardosoknak és síelőknek szánt hátizsákok és táskák speciális modelljei is megtalálhatók. A gyártó zászlóshajó kollekciói közé tartoznak: Evoc kiegészítők, Evoc hátizsákok, valamint Evoc táskák. 

Az Evoc márka a különböző sportágak számára készült professzionális táskák, tasakok, vesék és hátizsákok gyártásának egyik vezetője. A cég termékeit a kerékpározás és a téli sportok kezdő és haladó rajongói egyaránt használhatják, akik funkcionális és tágas edzőtáskákat keresnek. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása