Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Hamax

Hamax

A Hamax egy 1958-ban alapított norvég márka, amelynek székhelye Moss városában található, és amely minőségi kerékpárülések és gyermek utánfutók gyártására szakosodott. Termékeiket rendkívüli tartósság és ergonómia jellemzi. Masszívak, mégis könnyen kezelhetők, és maximális kényelmet biztosítanak a legfiatalabb felhasználók számára. Ha Hamax tartozékokat vásárol, biztos lehet benne, hogy azok a lehető legnagyobb biztonságot nyújtják gyermeke számára lovaglás közben.  

A Hamax a kerékpárülések és utánfutók széles választékát kínálja, amelyek mind az állványra, mind a kormányra rögzíthetők. Egyes modellek elektromos kerékpárokhoz is alkalmasak. Az ülések puha és kényelmes belső párnázása ezen felül biztosítja a gyermek kényelmét.  

A Hamax márka a világpiac egyik vezetője, amely minőségi és funkcionális üléseket kínál. Termékeikkel sikeresen elindulhat gyermekével egy biztonságos kerékpáros útra. Az évek során a márkában fogyasztók ezrei bíztak meg, akik ajánlják és naponta használják a termékeket.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása