Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Lib Tech.

A Lib Tech márkát 1977-ben alapította Mike Olson, aki úgy döntött, hogy saját maga tervezi meg első snowboardját. Hamarosan csatlakozott hozzá Peter Saari, aki a cég társalapítójának tekinthető. A márka a megalakulása óta folyamatosan fejleszti és gyártja a kiváló minőségű snowboardokat, de olyan szörfdeszkákat is, amelyek a haladó és kezdő felhasználóknak egyaránt szólnak.

A Lib Tech termékeket az alkalmazott technológiák különböztetik meg, mint például a Banana Technology FTX, amely javítja a deszkák mozgékonyságát és kezelhetőségét, vagy a Magne-Traction MTX, amely egy megbízható, hullámosított élrendszer, amelyet a snowboardoknál használnak.

A márka alkotói számára a kezdetektől fogva rendkívül fontosak a környezetvédelmi szempontok is. A gyártás során környezetbarát anyagokat, például megújuló forrásból származó fát használnak. Ennek eredményeképpen, ha a Lib Tech deszkáit választja, nemcsak a funkcionalitásukról, hanem az etikus kivitelezésről is megbizonyosodhat.

Leírás kibontása Leírás összecsukása