• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Micro

Nem találunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A Micro egy svájci márka, amely a rövid távolságok gyorsabb megtételének igényéből született. Az alapító, Wim Ouboter úttörő, aki 1997-ben innovatív terméket dobott piacra - az első mikrorobogót. Nem sokkal később a márka partnerségre lépett a K2 globális vállalattal. Az eredmény a Kickboard háromkerekű robogó megalkotása lett. Ez a találmány hozta meg a márka világszintű elismertségét.  

Az évek során a márka folyamatosan növekedett, és fokozatosan új termékekkel bővítette kínálatát. A Micro szabadalmaztatott speciális robogókat: a Micro Scooter Flex üvegszálas lábtartóval és a Micro Mini a legfiatalabb felhasználók motoros készségeinek fejlesztésére. Minden Micro terméket úgy terveztünk, hogy maximális hatékonyságot és kényelmet biztosítson. 

A gyártó robogóit kiváló tartósság és funkcionalitás jellemzi. Ezenkívül a legtöbb termék állítható kormányrúddal rendelkezik, ami lehetővé teszi egy termék használatát a gyermek fejlődésének különböző szakaszaiban. A márka különös figyelmet fordít az egyes termékek esztétikai tulajdonságaira is. Ennek eredményeként minden felhasználó kiválaszthatja a számára tökéletes felszerelést, mind a praktikum, mind a vizuális megjelenés szempontjából. A Micro széles választékában robogós csomagok és kerekes táskák is szerepelnek. 

A vállalatot többször is elismerték már a világ intézményei, és díjat kapott például a Red Dot Design Award-on az MX és Micro Mini2go robogókért. Az elmúlt években a Micro márka elektromos városi autók és kerékpárok tervezésébe is belekezdett a gyermekek számára.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása