• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Nautilus

Termékek: 1

View as
Nautilus

A Nautilus egy fitneszeszköz-márka, amelyet Arthur Jones alapított 1970-ben. A Nautilus professzionális futópadokat, edzőkerékpárokat, orbitális kerékpárokat és egyéb funkcionális és innovatív berendezéseket kínál az otthoni kardióedzéshez. A márka legnagyobb hírnevét az adja, hogy termékeiben olyan modern technológiákat alkalmaz, mint például a CAM-módszer, amely forradalmasította az ellenállás szabályozását a fitneszeszközökben. További korszerű megoldások közé tartozik a Glute Drive és a Nautilus SVA, amelyek elnyelik az edzés közbeni rezgéseket, és stabilitást biztosítanak a berendezésnek. 

A Nautilus termékek modern megoldásokat, kiváló minőségű kivitelezést és vonzó dizájnt kínálnak, amelyek minden felhasználónak megfelelnek. A márka felszereléseit a testmozgás minden kezdő rajongója használhatja, akinek szüksége van a napi adag testmozgásra, valamint a haladó sportolók is. A vállalat még Dorian Yatesszel, a híres testépítővel is összeállt, aki szintén hozzájárult a márka hatékony népszerűsítéséhez.  

A legismertebb Nautilus termékcsaládok közé tartozik a One, a Leverage és az Inspiration. Az évek során azonban a márka folyamatosan fejlődött, bővítette kollekcióit és egyre újabb technológiai megoldásokat kínált, amelyek új trendeket és lehetőségeket teremtettek a modern erőnléti berendezések tervezésében és gyártásában. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása