Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Reebok

Reebok

A Reebok brit márka eredete 1895-re nyúlik vissza, amikor alapítója, Joseph William Foster megtervezte az első tüskés sportcipőt, amelyből később a futballra specializált lábbelik, közismert nevükön futballcipők lettek. Ez a felfedezés nagy hírnevet és elismerést hozott Forster számára, amit 1958-ban saját cégének, a Reeboknak a megalapításába fordított. 1979-ben a márka más országokba is terjeszkedni kezdett, és eljutott egészen az Egyesült Államokig, ahol partnerséget kötött Paul Fireman üzletemberrel, aki segített neki a letelepedésben. 

1982-ben a márka elindította a "The Freestyle" nevű cipőt, amely ma már a Reebok lábbelik egyik zászlóshajója. Alig néhány évvel később a gyártó bevezette a Reebok Pump termékcsaládot is, amely speciális kosárlabdacipőket tartalmazott. Ez a sorozat a sportiparban is nagyon népszerű.  

Ma a Reebok a világ egyik vezető ruházati és lábbeli gyártója a sportágak széles skálájához, beleértve az edzőtermi és fitneszfelszereléseket, valamint az olyan csapatsportokat, mint a futball, kosárlabda és röplabda. Ezen kívül a vállalatnak van egy széleskörűen kifejlesztett részlege is, amely "Reebok Classic" alkalmi ruhákat kínál, amelyeket a márkára jellemző egyedi dizájn jellemez. A márka további legnépszerűbb kollekciói közé tartozik a Club C, a Nano X1, a Classic Leather, a Rapide, a Floatride és a Classic Workout. 

A Reebok évek óta élvonalbeli technológiákat használ cikkeiben, amelyek közvetlenül hozzájárulnak azok minőségéhez. Ezek közé tartozik a Realflex, amely megfelelő párnázottságot biztosít a lábnak, a stabilizáló 3D Fuseframe, a megerősítő Duragrip bevonat és a vízálló GORE-TEX® membrán. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása