• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Scoot&Ride

Nem találunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A 2010-ben alapított Scoot & Ride professzionális gyermekfelszerelések és kiegészítők, például robogók, hátizsákok és sisakok gyártására szakosodott. Az elmúlt évtizedben a márka növekedett és jelentősen bővítette üzleti tevékenységét, és számos nemzetközi piacra is kiterjesztette forgalmazását.  

A Scoot & Ride nagy hangsúlyt fektet minden egyes eszköz multifunkcionalitására és teljesítményére, ezért a vállalat a gyártás során kizárólag kiváló minőségű, környezetbarát és újrahasznosítható anyagok felhasználására összpontosít. 

A Scoot & Ride termékek a legfiatalabb felhasználóknak szólnak, ezért ebben az esetben különösen fontosak a termék minőségét és tartósságát igazoló tanúsítványok. A gyártó megfelel az összes szabványnak, mint például: E N71/ EN 14619/ EN 1078 és sok más, a használat biztonságát garantáló szabványok. A vállalat továbbá kerüli a PVC és más szintetikus anyagok használatát, és megbízható beszállítóktól származó anyagokat használ. 

A Scoot & Ride termékek számos tesztelésen mennek keresztül, mielőtt forgalomba kerülnének, így biztos lehet benne, hogy a vásárlás során a részletekre is odafigyeltek. A Scoot & Ride tartozékai biztonságos és szórakoztató elemet jelentenek a legfiatalabb felhasználók számára. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása