Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Smith

A Smith márkát 1965-ben alapította Bob Smith síelés-rajongó kezdeményezésére. Alig néhány évvel az alapítás után a cég megkezdte az első síszemüvegek gyártását, majd a következő években finomította a felhasznált anyagokat és olyan innovatív technológiákat vezetett be, mint a Turbo Fan szellőzőrendszer, amelyek közvetlen hatással voltak a termék minőségére és kényelmére. Az 1990-es évek végén a Smith bemutatta a széles látómezővel rendelkező modern síszemüvegeket és napszemüvegeket, és már a 2000-es években megjelentek az első síbukósisakok a márka logójával.

Ma a Smith az egyik legelismertebb síszemüveg- és sisakgyártó világszerte. A cég felszereléseit kezdők és haladók egyaránt sikerrel használják a sípályákon. A márka termékeiben használt legmodernebb rendszerek közé tartoznak a ChromaPop™ lencsék és a speciális Aerocore konstrukció.

Megalapítása óta a márka folyamatosan fejlődött, hogy a téli sportok szerelmeseinek olyan csúcsminőségű felszerelést nyújtson, amely szélsőséges körülmények között is kiállja a próbát.

Leírás kibontása Leírás összecsukása