Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

ZIENER

Ziener

A német Ziener márka eredete 1946-ra nyúlik vissza, amikor az alapító Frank Ziener úgy döntött, hogy síkesztyűket kezd gyártani. Bár a márka négy emberrel indult, gyorsan egy teljes értékű, jól működő, képzett alkalmazottakkal rendelkező vállalattá fejlődött. A folyamatos növekedés befolyásolta a márka hírnevét. Ma a Ziener a téli sportokhoz, a kerékpározáshoz és a sípályák funkcionális ruházatához készült speciális kesztyűk gyártásában a világ egyik vezető vállalata.  

Az évek során a vállalat új piacokra terjeszkedett, és termékeit világszerte neves sportolók használják. A Ziener szorosan együttműködik a német és a bajor síszövetséggel, ezért a nemzeti csapatok számára kiváló minőségű sí-, hegymászó- és síugró-kiegészítőket biztosít.  

2013-ban a márka kissé felfrissítette arculatát, és új vonalakkal bővítette kollekcióját: a legfiatalabb síelőknek szánt Ski Cross és az All Mountains. A Ziener fejlesztésében áttörést jelentett a 2014-ben szabadalmaztatott fűtött kesztyű, amely a Heat Generator rendszerrel rendelkezik, és amely még fagyos körülmények között, hosszabb ideig tartó kézbevétel esetén is 37-40 Celsius-fokos hőmérsékletet tart fenn. Ez a találmány nagy hatással volt a síkesztyűgyártás szemléletére, és végleg forradalmasította a téli sportok piacát.  

A Ziener termékeket világszerte több ezer elégedett fogyasztó használja. Tekintse meg a márka kínálatát, és válasszon magának funkcionális és biztonságos téli sportkellékeket

Leírás kibontása Leírás összecsukása