• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

MMA kesztyűk

A legjobb minőségű MMA kesztyűk a Sportanónál

Az MMA kesztyűk kategóriában a világszínvonalú gyártók termékeinek legnagyobb választékát találod. Válassza ki kedvenc MMA edzőkesztyűit a Leone és a Ground Game kínálatából, a legjobb grappling kesztyűket kereső sportolók számára pedig az Everlast, az adidas és a Bushido kesztyűinek széles választékát kínáljuk. Biztosítsa biztonságát és kényelmét kiváló minőségű MMA-kesztyűkkel.  

Melyik MMA kesztyűt válasszam?

A biztonság kulcsfontosságú a küzdősportokban. A Leone Legionarivs II MMA kesztyű megfelelő védelmet nyújt az érzékeny csukló és tenyér területének. A modern anyagok használatának köszönhetően a legmagasabb szintű kényelmet és kiváló csillapítást nyújtja, még a legerősebb ütéseknél is. A vegyes harcművészetekben a kesztyűknek sokoldalúnak kell lenniük, mind a felállásban alkalmazott technikákhoz, mind a különböző fogások földön történő használatához. A Leone 1947 Camouflage grappling kesztyű garantálja a legmagasabb szintű pontosságot és védelmet minden MMA edzésen.  

Férfi MMA kesztyűk

A Ground Game a kezdők és a haladó MMA harcosok legmagasabb igényeinek kielégítése érdekében megalkotta a modern Samurai sparring kesztyűket. A legjobb minőségű műbőrből készültek, így a legkeményebb küzdelmek során is professzionális védelmet garantálnak. A Ground Game és az adidas kesztyűket speciális EVA-habbal töltik ki, amely rendkívül tartós és hatékonyan elnyeli az ütéseket. Az adidas grappling kesztyű a modern I-PROTECH+ technológiának köszönhetően, amely hatékonyan elvezeti a felesleges nedvességet, tökéletes kényelmet biztosít.   

Női MMA kesztyűk

A Sportano üzlet a női MMA kesztyűk széles választékát kínálja, amelyek a legmagasabb szintű kényelemmel és kényelemmel büszkélkedhetnek. Az Everlast női MMA kesztyűi a legmodernebb EverCOOL® szellőzőrendszerrel rendelkeznek, amely még intenzív edzések során is optimális hőmérsékletet biztosít a kesztyű belsejében. A Bushido E1V6 MMA edzőkesztyű megerősített öko-bőrből készült, kiváló védelmet nyújt a kopásokkal szemben, és a megerősített horog- és hurkapántos zárásnak köszönhetően hatékonyan védi az érzékeny csuklót. 

MMA kesztyűk gyerekeknek

Annak érdekében, hogy a legfiatalabb sportolók számára is a legmagasabb szintű biztonságot nyújtsuk, a gyermekeknek szánt MMA-kesztyűk széles választékát állítottuk össze. A különböző méretekben kapható Bushido MMA kesztyűk nagyszerű lehetőséget nyújtanak a legérzékenyebb ujjak és csuklók szükséges védelmére. A legmagasabb minőségű anyagokból készült Everlast grappling kesztyűk minden edzést biztonságossá tesznek, szinttől függetlenül. Az adidas MMA kesztyűben a könnyű EVA hab és a gélbetétek tökéletes arányú kombinációját használják, amely professzionális párnázást garantál.  

MMA edzőkesztyűk: a legnépszerűbb márkák

A Sportano szakértői csapata gondosan összeállította az MMA edzőkesztyűk legnagyobb választékát. A világszínvonalú Everlast, Bushido, adidas, Leone és Ground Game gyártók kesztyűi tökéletesek a sparring, a földi és a stand-up edzésekhez. A legmagasabb minőségű kivitelezés garantálja, hogy minden edzés biztonságos lesz.  

Függetlenül a tudásszinttől, minden harcművészeti sportolónak jó minőségű edzőkesztyűvel kell rendelkeznie, amely hatékony védelmet és ütéscsillapítást biztosít, és befolyásolja az összes MMA-technika hatékonyabb elsajátítását.  

A Sportano sportboltban megtalálja a legjobb kesztyűket az MMA-hoz. Használja ki a gyors rendelésfeldolgozás előnyeit, és emelje magasabb szintre a képzését. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása