• Ingyenes szállítás
 • 30 napos termékvisszaküldés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Síkötések

Termékek: 1

View as
 1. Síkötések Nordica GRIFFON 13 ID 0C018600
  117 665,00 Ft
  99 545,00 Ft
  100 mm

  1

Síkötések - elengedhetetlen a biztonságos síeléshez a lejtőkön 

A Sportano shop síkötés kategóriája egy olyan hely, ahol a legjobb minőségű sífelszereléseket találja, amelyek csak az iparág legjobb gyártóitól származnak. Szakembereink minden egyes terméket gondosan kiválasztottak a lejtőn való kényelem és biztonság szempontjából. Minimálisra csökkentik a sérülésveszélyt - válasszon új kötést itt! Kínálatunkban nemcsak az Ön, hanem szerettei és gyermekei számára is találhatók felszerelések. 

A síkötések típusai: melyiket válasszuk? Tippek

Kíváncsi, hogy melyik síkötést válassza? Íme néhány kötéstípus, hogy megtudja, melyik felel meg leginkább az Ön igényeinek. Mert minden attól függ, hogy milyen síeléssel foglalkozol. Legyen szó sífutásról vagy lesiklásról, a Sportanónál megtalálod a megfelelő felszerelést. Akár igényes profi síelő, akár csak most kezd a lejtőkön, itt megtalálja a megfelelő kötést. 

Downhill síkötések

A downhill síkötések jól működnek mindazok számára, akik a lejtőkön kívánják használni őket. Ezt a felszereléstípust tovább osztják sínkötésekre és csapkötésekre. A sínes kötések a legklasszikusabb modellek - pontosan beállíthatók a különböző sícipőkhöz, lehetővé teszik a sarok felemelését és a gyors váltást is. Sokkal könnyebbek viszont a pin kötések (Tour Light Tech), amelyek csapokkal rögzülnek a síléchez. Ezek a legnépszerűbb kötésmodellek a lesiklásban, különösen a tapasztalt síelők körében. 

Kötések ugró sílécekhez

A síkötések síugrók számára tervezett felszerelések. Feladatuk, hogy biztosítsák a sportolók biztonságos landolását. Lehetőséget adnak a saroknak, hogy elszakadjanak a síléctől, és esés esetén ki kell engedniük. 

Sífutó kötések

A sífutó kötések jellemzője, hogy a bakancs csak elöl kapcsolódik a síléchez. Ez lehetővé teszi a sarok szabad mozgását, ami jobb futásvezérlést tesz lehetővé. A sífutókötéseknek is többféle típusa létezik, ezért fontos, hogy az adott modell kiválasztásakor meghatározzuk az igényeinket és a síelési képességünk szintjét. 

Túrakötések

A túrakötések felfelé és lefelé egyaránt alkalmasak. Két tulajdonságot egyesítenek: a sarkat a síléchez rögzítik és a sílécet szabadon elengedik. Válassza ezt a modellt, ha tudja, hogy a lejtőzés mellett mászni is fog. 

Síkötések a Sportano üzletben

A Sportano Síkötések kategóriájában nem csak a különböző típusú felszerelések széles választékát találja, hanem hasznos kötéskéseket vagy sístopokat is. A kínálatunkban összegyűjtött összes modell a síipar vezető képviselőitől származik. Marker, HEAD, DYNAFIT, Union, Salomon - ez csak néhány a márkák közül, amelyek termékei arra várnak, hogy veled együtt induljanak a lejtőkre. Ha még mindig bizonytalan vagy, hogy melyik kötést használd a sílécedhez, vagy bármilyen más kétségeid vannak, tudasd velünk! Csapatunk tagjai szívesen adnak tanácsot az Ön igényeinek leginkább megfelelő kötésekkel kapcsolatban. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása