Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Síbotok

Síbotok a legjobb márkáktól a Sportano.hu weboldalon

A Sportano üzlet a legjobb felszereléseket kínálja a téli sportokhoz, beleértve a különböző sífajtákat. A kínálatunkban elérhető síbotok megbízható támogatást nyújtanak a lejtőn való aktivitás során a világszínvonalú gyártóktól a felhasználók számára minden szinten. Az értékes márkák szakértői gondoskodnak minden olyan részletről, amely minden körülmények között kényelmes és biztonságos síelést garantál. 

A Sportano.hu egy adott síelési stílushoz tervezett síbotokat kínál, amelyeket az Ön tudásszintjéhez és egyéni hajlamaihoz igazíthat. A sífutáshoz, lesikláshoz és sífutáshoz való botok a legkönnyebb anyagokból készülnek, hogy javítsák a sípályán való kényelmét. 

A síbotok típusai: melyiket válasszuk a síelés stílusához?

A síbotokat széleskörű felhasználási lehetőségek jellemzik. Ideálisak a sípályán való síelés kezdetén, növelik a stabilitást és az egyensúlyt a tapasztalatlan rajongók számára. A tapasztalt síelők is használják a sebesség növelésére és a jobb mozgékonyság érdekében síelés közben. A síbotok a sítúrázók és sífutók egyik alapvető felszerelési elemei, amelyeknek köszönhetően a havas útvonalakon hatékonyabban, korlátozott erőfeszítéssel lehet átkelni. A Sportano.hu oldalon síbotokat találhat lesikláshoz, sítúrázáshoz és sífutáshoz, amelyek lehetővé teszik, hogy még több örömet szerezzen a téli tevékenységekből és a síszakértők munkájának köszönhetően a legjobb felszereléstámogatásból. 

Sífutó botok

A Sportano.hu sífutó botok a legjobb gyártók kiegészítői, akik a funkcionalitásra összpontosítanak. A kínálatban ergonomikus markolattal ellátott, kesztyűvel és kioldópánttal kompatibilis felszerelés szerepel. A könnyű és tartós anyagokból, például szénszálból vagy kompozitból készült szerkezetek, kiegészítéssel, lehetővé teszik, hogy kényelmesen, kielégítő eredményekkel küzdje le az ösvényeket és saját korlátait. 

Lejtő síbotok

Izgalmas élményt keres a lejtőkön? Válassza a lesiklópálcákat, és élvezze a biztonságos síelést szédítő sebességgel. A Sportano olyan márkák precíziós felszereléseit kínálja, mint a Dynastar, Head, Salomon és Leki. A lesiklópálcák rezgéscsillapító markolatokkal, biztonsági hurokkal, acél hegyekkel és cserélhető lemezekkel rendelkeznek, így a Sportano termékek széles skálájából választhat az Ön igényeihez igazodva. 

Síbotok

A Sportano.hu által kínált, alumíniumból és a legmagasabb minőségű szénszálból készült síbotok ideálisak az igényes emelkedőkön és gyors lejtőkön való síeléshez. A Speed Lock gyorsbeállító rendszer garantálja a magassághoz való igazodást, a stabilitást pedig olyan zárási technológiák biztosítják, mint a Pressure Lock System. A profilozott markolatok és a széles, tapadó lemezek a tartozékok további előnyei. 

Hogyan válasszam ki a magasságomnak megfelelő síbotokat? A legfontosabb szabályok

Hogyan válasszunk botokat sífutó sílécekhez? A Sportano.hu kínálatában különböző hosszúságú modelleket talál, amelyeket az Ön által preferált stílushoz igazíthat. Korcsolyasíelésnél a botok nem nyúlhatnak túl a fül vagy az orr vonalán, északi síelésnél pedig az optimális hossz a vállig ér. Hogyan illesszem a síbotokat a sílécekhez lesiklás vagy túrasíelés közben? Számoljatok. Szorozd meg a cm-ben megadott magasságodat ⅔-mal, kerekítsd fel, és a Sportano.hu oldalon megtalálod azokat a síbotokat, amelyek tökéletesen illeszkednek a síelési képességeidhez. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása