Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Harcművészetek

Combat sportok a legmagasabb szinten a Sportano.hu segítségével

A harcművészeteknek számos fajtája és kategóriája van. A legnépszerűbbek közé tartozik a boksz, az MMA, a karate vagy a taekwondo. A Sportano.hu kínálatában a legjobb márkák ruházatát és felszerelését találja meg a küzdősportokhoz. 

A legjobb boxfelszerelések és kiegészítők

A Sportano.hu a legjobb ökölvívó felszerelést kínáljuk: nagyszerű kiegészítőket és a megfelelő öltözéket. A világmárkák, mint például az Everlast, a Bushido vagy az adidas legjobb, profik által használt kesztyűinek széles választéka lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedő párat találjon. A Manto és Ground Game protektorok, stabilizátorok és rugalmas kötések védelmet nyújtanak a sérülések és traumák ellen. A Nike és Pitbull West Coast ruházat nagy választéka pedig gondoskodik arról, hogy edzés közben kényelmesen nézz ki és érezd magad. A kiegészítő felszerelés kiváló minőségű zsákok és zsákok lesznek, amelyeket professzionális és otthoni körülmények között is használhatunk. 

Edzőfelszerelés az MMA-hoz: a Sportano választása

A megfelelő MMA felszerelés elengedhetetlen a jó edzéshez és a versenyeken való részvételhez. A Sportano.hu kínálatában találhatsz légáteresztő, rugalmas anyagokból készült, különböző színű kiütésvédőket, napszemüvegeket, rövidnadrágokat vagy leggingseket. A lapos és rugalmas varrások testre szabott illeszkedést biztosítanak, amely ideális intenzív testmozgáshoz. A kiváló minőségű habot használó párnák és stabilizátorok széles választéka biztosítja, hogy a helyükön maradjanak. Az EverCOOL technológiával ellátott kesztyű védi a kezét, miközben megfelelő hőmérsékleten tartja. 

Keleti harcművészetek: felszerelések és kiegészítők a gyakorláshoz

A keleti harcművészetek nemes szabású és anyagú ruhákat és kiegészítőket igényelnek. Végül is minden egyes tudományágnak megvan a maga történelme, kultúrája és hagyománya. A kényelem mellett a megjelenés és az illeszkedés is fontos. A Sportano.hu oldalon megtalálja a legjobb márkák termékeit karate, teakwondo vagy judo sportokhoz.  

Karate edzőkészlet  

A karategi, vagyis a kimonó minden sportoló alapvető felszerelése, mind az edzések, mind a versenyek során. A Sportano.hu kínálatában a legjobb, könnyű és légies anyagokból készült termékek szerepelnek. Minden karate stílushoz alkalmasak: kyokushin, oyama vagy shotokan. Megfelelő kényelmet és szabadságot biztosítanak még a legdinamikusabb és legigényesebb mozgások során is. Ön is választani fog egy tartós övet, amelynek színe megfelel az Ön képzettségi szintjének. Legtöbbjüket a WKF, a Karate Világszövetség hagyta jóvá. A fennmaradó kiegészítők között a biztonságot garantáló termékeket is megtalálhatók: kesztyűk, térdvédők, láb- és fogvédők. 

Judo ruházat és felszerelés

A dzsúdó több is, mint puszta testmozgás. Ez a japán harcművészet a mentális edzéssel és az önfegyelemmel ötvözi. Érdemes megemlíteni, hogy már az 1950-es években is több mint 6 millióan gyakorolták világszerte. Ezért a judo megfelelő és elegáns ruházatot igényel, amely méltó a hagyományaihoz. A Sportano.hu oldalon elegáns és tartós, erős szövésű judo ruhákat kínálunk. A különböző méretek sokasága lehetővé teszi, hogy bármilyen testalkatú versenyzőknek megfeleljen. A dzsúdótervekért e szakterület szakemberei, többek között Maksymilian Wiśniewski, a BJJ GI többszörös Európa-bajnoka felelős. A jelmezt kiváló minőségű, különböző színű övek és kiegészítők, például markolatok, judo szőnyegek vagy szandálok egészítik ki.  

Taekwondo ruházat és kiegészítők

A koreai teakwondo az egyik legnépszerűbb olimpiai harcművészet. A technika mellett az etikai elvek betartását és a Teakwon-Do ITF eskü letételét is megköveteli. Nagyszámú rúgás és fordulat jellemzi, ezért a teakwondo ruházatnak megfelelően szabottnak és ellenállónak kell lennie. A Sportano.hu a dobokák széles választékát kínálja több top márkától. Klasszikusan három elemből állnak: pulóver, nadrág és öv. Vegye figyelembe, hogy egyes modelleknél az öv külön kapható. Természetesen ebben a részben is megtalálja őket. Valamint a test különböző részeinek és a lovas ruházatának egyéb elemeinek minden védője. 

Jujitsu: a legjobb felszerelés és kiegészítők  

A jujitsu egy harcművészet, amely Japánból származik, de ma már számos különböző változatát ismerjük. Beleértve a nagyon népszerű brazil jiu jitsut is. A Sportano.hu kínálatában a választéktól függetlenül kiváló minőségű ruházatot és kiegészítőket talál. Az olyan márkák, mint a Bushido vagy a Groundgame nagy tapasztalattal rendelkeznek a gyártásukban, így nagy teherbírású ruházatot biztosítanak az edzéshez és a versenyeken való részvételhez egyaránt. A zsinórok segítségével bármilyen alakhoz igazítható, és a nadrágot az ágyék és a térd területén megfelelően megerősítették. A kimonók olyan anyagokból készülnek, mint a Pearl Weave, amelyek súlya 350g/m2. A Sportano.pl jujitsu öveket és egyéb szükséges kiegészítőket is kínál.  

vívókészletek a Sportano üzletben

A vívófelszerelés számos elemből áll, amelyek mindegyikének összhangban kell lennie a többivel. Ez egy rendkívül igényes szakterület, ezért minden részlet számít. A Sportano.hu kínálatában a pulóverek és nadrágok egy szettet alkotnak. Különböző méretekben, bal- és jobbkezesek számára is kaphatók, az anyagok jó nyúlékonyságot és ütéselnyelő képességet mutatnak. A többi alapvető dolog közé tartoznak a jó minőségű maszkok a fejvédelemhez és a kesztyűk a kényelem, a tapintás és a pontosság érdekében. A Sportano.hu vívófegyverek széles választékát is kínálja: szablyák, fáklyák és kardok. Mindezt kiegészítik a dedikált tartozékok, amelyek megkönnyítik a felszerelés szállítását és tárolását. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása