Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

sportowe prezenty

Sportos ajándékötletek

Kivételes öröm a sportrajongóknak! Fedezd fel a top márkák legjobb sporttermékeit - tökéletes ajándékok az egészséges életmódot fontosnak tartó, aktív emberek számára.Ajándékötletek mindenki számára

Pomysł na prezent dla każdego

Üzletünk eAjándékkártyája ideális választás minden sportkedvelő számára. Válassz a különböző árváltozatú ajándékkártyák közül, és szerezz sportos meglepetést szeretteidnek!


Ajándékötletek nőknek

Pomysł na prezent dla kobiet

Sportos ajándék minden női sportrajongónak! A Sportano.hu-n futáshoz és hegyi túrázáshoz alkalmas, kényelmes futócipőket, stílusos sportruhákat és funkcionális felszereléseket találsz kedvenc sportágadhoz a legnevesebb márkáktól. Nézd meg, mi mindennel készültünk neked!


Ajándékötletek férfiaknak

Pomysł na prezent dla mężczyzn

Fedezd fel a sportolók számára legmegbízhatóbb ajándékokat, és segítsd szeretteidet a sport szenvedélyének kibontakoztatásában! Neves márkák professzionális felszerelései, kiegészítői, sportruhái és sportcipői vonzó áron. Tekintsd meg a férfiaknak szánt sportos ajándékokra vonatkozó javaslatainkat!


Ajándékötletek gyerekeknek

Pomysł na prezent dla dziecka

Ösztönözd gyermekedet az aktív időtöltésre és ajándékozd meg a sportolás örömével! A csúcsmárkák kerékpárjai, rollerjei, kiegészítői és különböző sportágakhoz való ruhái tökéletes ajándékötlet gyermeked számára. Tekintsd meg kínálatunkat, és fejleszd gyermeked sport iránti szenvedélyét!