Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Ponchók

Ponchók - válassza ki a megfelelő modellt a Sportano üzletben 

A strandponchók már régóta nélkülözhetetlenek, ha vízre mész, akár úszol, akár vízi sportokat űzöl, akár csak a parton strandolsz. A megfelelő modell tökéletesen véd a széllökések és a hideg ellen, és a vízből kiszállva megszárítja a bőrét. A Sportano.hu sportbolt Ponchók kategóriájában olyan professzionális márkák kiváló minőségű férfi, női és gyermek modelljeit találja, mint a Speedo, Rip Curl, Billabong, JOBE, ION, Mystic, Quiksilver, ARENA, AQUA-SPEED vagy Cressi.  

Csuklyás, tengerparti vagy szörfös ponchók - ponchó típusok 

A poncsófajták között megkülönböztethetünk strandponchókat és úszóponchókat, amelyek gyorsan száradó anyagokból készülnek, hogy úszás után gyorsan megszárítsák a bőrt és felszívják a vizet. A vízi sportokhoz viszont tökéletes lesz a szörfös poncsó, amely a vízi tevékenységek minden kedvelőjének szól. Használat közben garantálja a kényelmet, és olyan anyagokból készült, amelyek nem akadályozzák a mozgást, és úszás után szabadon tapadnak a testhez. A megfelelő modell kiválasztásakor választhat egy kapucnival ellátott poncsót is, amely lehetővé teszi, hogy megvédje a fejét a hidegtől, és gyorsan felszívja a vizet. Ez a szabás gyermekek és strandruhák számára ajánlott. Ezen kívül férfi rozmárponchókat vagy női rozmárponchókat is talál, amelyek lehetővé teszik, hogy a hideg vízben való rozmárúszás után gyorsan átöltözhessen.   

Mikor érdemes poncsót választani? 

A poncsó egy olyan ruhadarab, amely jól jön, ha a strandon, a medencében vagy olyan vízi tevékenységeknél, mint a szörfözés, a kitesurfing vagy a wakeboardozás, használhatod. Mindenekelőtt lehetővé teszi, hogy a vízből kiszállva gyorsan magára dobja az anyagot, így a bőre megszárad, és megvédi a hidegtől vagy a naptól. Ezen kívül a ponchók helyettesíthetik a klasszikus törülközőket a testszárításban, mivel gyorsan száradó anyagokból készülnek, és a hosszabb modellek gyakorlatilag a test nagy részét takarják. Ennek eredményeként akkor is viselhető, amikor nem vagy a vízben, ugyanakkor nem akadályoz a mozgásban.  

Hogyan válasszuk ki a megfelelő poncsót? 

A megfelelő úszó- vagy vízi poncsó kiválasztásakor figyeljen a konstrukció anyagára, ahol általában pamut, velúr, mikropamut vagy szintetikus anyagokat különböztetnek meg, különösen az esőálló modellek esetében. A kiválasztott modellnek kellemes tapintásúnak, valamint könnyűnek kell lennie, és lehetővé kell tennie a gyors átöltözést vagy az anyag felhúzását, miután kiszállt a vízből. A megfelelő anyag nem okoz bőrirritációt vagy kellemetlen érzést viselés közben. A poncsónak nedvszívó tulajdonságokkal kell rendelkeznie, azaz az anyagnak fel kell szívnia a vizet, ugyanakkor gyorsan száradónak kell lennie. Így a bőröd gyorsan megszárad, és az anyag könnyen melegen tart, így nem fogsz megfázni. Ezen túlmenően a szabást is igazítsd az igényeidhez, mivel a poncsónak gyors ruhatárváltást kell biztosítania, és melegen kell tartania. A legjobb, ha a hosszabb, kapucnival ellátott, ujjakkal, oldalsó hasítékkal vagy cipzárral ellátott darabokat választja.  

Poncsó kiválasztása gyermeke számára 

Amikor poncsót választ gyermeke számára, figyeljen a gyártási anyagra és az anyag minőségére, mivel viselése nem okozhat kellemetlenséget vagy irritálhatja a bőrt. A legjobb, ha pamut vagy bársony modelleket választ, amelyek megvédik gyermekét a hidegtől és gyorsan felszívják a vizet. A kisgyermekek számára a legjobb, ha kapucnival ellátott poncsót választanak, hogy a hajuk gyorsabban száradjon, védve legyen a nap káros sugaraitól, és a fejük ne fázzon, amikor kijönnek a vízből. Ezenkívül egy kapucnival ellátott gyermek poncsó modell biztosítja, hogy a gyermek ne veszítse el a törölközőt futás és játék közben. Érdemes a gyermekek számára esőponchót is választani, amely műanyagból készült, hogy megakadályozza a víz bejutását. Egy ilyen kialakítás jól működik kirándulásokhoz vagy sétákhoz. Napozáshoz és fürdéshez választhatsz gyermekfürdőponchót vagy gyermek strandponchót.  

Poncsó kiválasztása a céltól függően 

A poncsó tökéletes a vízparton való tartózkodáshoz, mivel lehetővé teszi, hogy a vízből való kiszállás után gyorsan és könnyen megszáradjon, és laza szabásának köszönhetően az öltözködés sem okoz gondot. Véd a nap káros sugarai, valamint a szél és a hideg ellen. Az anyagtól függően a poncsó gyorsan felszívja a vizet. Ezért a poncsók használhatók napozáshoz, úszáshoz, a medencében és a vízi sportokhoz, például a szörfözéshez is. Nem véletlenül terveznek speciális szörfponchókat, úszóponchókat, strandponchókat, sőt, női vagy férfi rozmárponchókat is.  

Női, férfi és gyermek ponchók 

A piacon különböző ponchómodellek kaphatók, köztük férfi, női és gyermekmodellek. Ezek között találhat női strandponchót, női ponchót, elegáns ponchót vagy női rozmárponchót. A férfi strandponchók, úszóponchók, szörfponchók és rozmárponchók szintén ideálisak. Mindenképpen érdemes poncsóval felszerelni gyermekét, ha meg akarja védeni a hidegtől vagy a naptól, és garanciát szeretne kapni arra is, hogy a teste nem hűl ki túl gyorsan. A gyermek esőponchók és az úszó ponchók a legnépszerűbb modellek. Mindenekelőtt ügyeljen a megfelelő méretre, ahol a ponchók általában univerzális szabással rendelkeznek, amely gyorsan alkalmazkodik mind a felnőtt, mind a gyermek alakjához.  

Ponchók a strandra és azon túl - melyik márkát válasszuk? 

A Sportano.hu üzletben kiváló minőségű női ponchókat, férfi ponchókat és gyermek ponchókat talál olyan neves márkáktól, mint a Cressi, ARENA, AQUA-SPEED, ION vagy JOBE. A kiválasztott modellek tökéletesek a medencében, a strandon, úszás vagy vízi sportok közben. A kínálatban klasszikus ponchók, azaz a fej előtt viselt ponchók szerepelnek - rövidek vagy hosszúak, kapucnival vagy anélkül. Vannak olyan modellek is, amelyek speciális, eső ellen védő anyagból, pamutból vagy bársonyból készülnek, és az igényeinek megfelelő szabást választhatja ki. A Sportanónál olyan ponchókat talál, amelyek mérete és színe könnyen beállítható. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása