• Ingyenes szállítás
 • 30 napos termékvisszaküldés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Tollaslabda készletek

Termékek: 21

View as
 1. Talbot-Torro Compact tollaslabda szett 970992
  29 890,00 Ft
  22 645,00 Ft
  OS

  1

 2. BABOLAT tollaslabda szett kék/piros 158099
  12 680,00 Ft
  9 965,00 Ft
  OS

  1

 3. Sunflex tollaslabda szett Jumbo kék 53588
  6 340,00 Ft
  4 530,00 Ft
  OS

  1

Tollaslabda szettek - találja meg a megfelelőt a Sportano sportboltban

A Sportano.hu tollaslabda szett kategóriájában mindent megtalálsz, ami a sikeres játékhoz szükséges. A boltunkban kapható tollaslabda ütő és sikló szetteket tapasztalt szakértők válogatták össze. Kizárólag a piacon kapható legjobb márkák kiváló minőségű, ellenőrzött felszereléseit választották. Érdemes a legmagasabb osztályú tollaslabda-ütőket választani, mivel ezek jelentősen befolyásolják a mérkőzések kényelmét. A Sportano tollaslabda szettjei évekig szolgálják Önt. Válasszon felszerelést még ma! 

Tollaslabda szett - miből áll?

A tollaslabda-szett többféle részből állhat, de alapelemei az ütők és a darts. Ezenkívül egyes fejlettebb készletek tollaslabdahálót is tartalmaznak oszlopokkal és egyéb, az összeszereléshez szükséges elemekkel. A tollaslabda szettek általában két ütőt tartalmaznak, de a Sportanóban négyszemélyes családi szetteket is vásárolhat. Tollaslabda szetteket kínálunk kerek és csepp alakú ütőkkel. Kezdő és haladó játékosok egyaránt találnak itt maguknak megfelelő felszerelést. A hordozható készlet ideális választás a nyaralásokhoz vagy a kerti játékokhoz. A Sportanóban pontosan az Ön igényeihez szabott tollaslabda-készletet talál, amelynek köszönhetően fejlesztheti képességeit és remekül szórakozhat. 

Tollaslabda szett - hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

A tollaslabda szett kiválasztásakor mindenekelőtt azt vegye figyelembe, hogy mi lesz a célja, és milyen alkatrészekre van szüksége. Ha van lehetőséged sportcsarnokbeli vagy szabadtéri pálya használatára, elég, ha egy tollaslabda-készletet vásárolsz, amely csak ütőket tartalmaz. Ha azonban a saját kertjében vagy egy nyaralás alkalmával szeretne versenyeket játszani - fontolja meg egy hálóval ellátott tollaslabda-készlet megvásárlását. A tollaslabda-ütők felhasználói is fontosak. A felnőttek számára tervezett készletek nagyobb hálót és ütőt tartalmaznak. A gyermekeknek szánt tollaslabda szett viszont könnyű ütőkből és akár kétszer akkora hálóból áll. 

A tollaslabda-ütők egyes modelljei céljuk és specifikációjuk szerint változnak, hogy megfeleljenek a különböző szintű felhasználóknak. A tollaslabda szetteket leggyakrabban kezdőknek szánják, de nem csak nekik. Érdemes odafigyelni az ütőkhöz rögzített dartsokra is. A szintetikus anyagokból készültek a legjobbak amatőr játékra. 

A Sportanónál talál tollaslabda-készleteket minden szinten - gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Többek között olyan gyártók termékei állnak rendelkezésünkre, mint a Victor, a Wilson és a Talbot-Torro. Egyes készletek tartalmaznak pálya vonaljelölő csíkokat, amelyek a talajhoz rögzíthetők csapokkal. Mások pedig kúp alakú jelzőket tartalmaznak a határok és a berendezésfedelek jelölésére. Ezek nagyszerű választás, ha nincs hozzáférése egy profi, rajzolt vonalakkal ellátott pályához. Tekintse meg a Sportano kínálatát, és válassza ki az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő tollaslabda szettet. Ha bármilyen kérdése van, csapatunk tagjai szívesen eloszlatják a kétségeit - forduljon hozzánk bizalommal! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása