• Ingyenes szállítás
 • 30 napos visszatérítés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Svájci bicskák

Termékek: 20

View as
 1. Victorinox Explorer zsebkés 1.6703
  20 470,00 Ft
  91 mm

  1

 2. Victorinox Spartan zsebkés fekete 1.3603.3
  9 965,00 Ft
  91 mm

  1

 3. Victorinox Spartan zsebkés piros 1.3603
  9 965,00 Ft
  91 mm

  1

 4. Victorinox Huntsman moro zsebkés 1.3713.94
  18 840,00 Ft
  91 mm

  1

 5. Victorinox Huntsman zsebkés piros 1.3713
  17 120,00 Ft
  91 mm

  1

Zsebkések - multifunkcionális és megbízható modellek a Sportano üzletben 

A zsebkés egy többfunkciós eszköz, amely számos helyzetben hasznosnak bizonyulhat. Hasznosnak bizonyulhat egyszerű háztartási munkák, javítások, barkácsolás, valamint utazás vagy túrázás során. A kiválasztott modellnek mindenekelőtt multifunkcionálisnak kell lennie, magas minőségű kivitelezéssel és tartóssággal kell rendelkeznie, és az Ön igényeinek is megfelelőnek kell lennie. A Sportano.hu sportboltban olyan bevált gyártók zsebkéseit találja, mint a Victorinox.

Mikor érdemes zsebkést vásárolni? 

A bicska egy nagyon népszerű eszköz, amelyet sokan választanak mindenféle célra. Vannak univerzális zsebkések a piacon, amelyek a legtöbb ember számára jól működnek. A túrabicskák viszont a hegyi túrázáshoz elengedhetetlenek, és pengét, ollót, csipeszt vagy nyitót kell vinniük. Az autóhoz készült modellek általában univerzális alkatrészekkel rendelkeznek, vagy különböző csavarhúzókkal bővülnek. A zsebkések a barkácsolás és a horgászat szerelmeseinek, valamint utazáskor is jól használhatóak. Ha háztartási munkákhoz, javításokhoz és utazáskor is szükséged van egy szerszámra, a zsebkés elengedhetetlen felszerelés. Remekül fog működni az ösvényen, amikor kempingezés közben zsebkésre van szüksége.

Amit egy zsebkésnek kínálnia kell - multifunkciós zsebkések 

A többfunkciós zsebkéseknek, ahogy a név is sugallja, több funkciót kell lehetővé tenniük, és sok helyzetben hasznosnak kell lenniük. Először is, ez a fajta eszköz rendelkezik:

 • pengék - kicsik és nagyok;
 • csipesz - sok helyzetben hasznos, barkácsolás közben és terepen is;
 • egy reszelő - hasznos, ha sérül a köröm;
 • olló - gyakorlatilag minden eshetőségre alkalmas;
 • csavarhúzó - kisebb méretű, különösen ajánlott elem, ha a zsebkést otthon vagy az autóban használják;
 • dugóhúzó/nyitó palackokhoz és dobozokhoz;
 • horog - hasznos a horgászok számára vagy kisebb tárgyak szállítására.

A zsebkések alternatívái a szintén népszerű multiszerszámok, amelyeket széleskörű funkciók jellemeznek, és nagyobb méretükkel is kitűnik.

A megfelelő zsebkés kiválasztása 

A multitool zsebkés kiválasztásakor mindenekelőtt célszerű, ha az elemek száma és az határozza meg, hogy milyen helyzetekben lesz szüksége az eszközre. Mint már említettük, vannak a piacon vadász-, horgász-, barkács- vagy turisztikai zsebkések. Ezért célszerű meghatározni az eszköz célját, és hogy teljesen kényelmes legyen a használata - kompakt méretű, elegáns, könnyen tárolható és kompakt. Így a zsebkést bárhová magával viheti, miközben gyorsan tudja használni. Szintén fontos maga a zsebkés építőanyaga, amelynek a legmagasabb minőségűnek és a sérüléseknek vagy az időjárás viszontagságainak ellenállónak kell lennie. Leggyakrabban acélból készítik a szerszámot, a felület pedig szintetikus vagy ABS műanyag. Ha kompakt szerszámra van szüksége, a hossz és a szélesség olyan paraméterek, amelyeket figyelembe kell vennie.

Kiváló minőségű zsebkéseket kínáló márkák 

A Sportano.hu üzlet választékában kiváló minőségű Victorinox zsebkéseket talál, amelyek professzionális anyagokból készülnek és különböző típusú alkatrészekkel vannak felszerelve. A kiválasztott zsebkésmodell bizonyára számos helyzetben jól fog jönni a terepen, otthon vagy utazás közben. Önnek csak annyit kell tennie, hogy a terméket saját igényeihez igazítja, mert kínálatunkban univerzális modelleket és bonyolultabb, sok funkcióval rendelkező eszközöket egyaránt talál.

Leírás kibontása Leírás összecsukása