Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Túraszandálok

Túrasandál - nyár az ösvényen

A turistaszandálok ideálisak azok számára, akik szabadtéri tevékenységeket terveznek, különösen a melegebb napokon. Könnyűség, viselési kényelem és a változó időjárási viszonyokkal szembeni ellenállás jellemzi őket. A Sportano.hu sportáruházban kiváló minőségű női, férfi és gyerek túraszandálokat találhat olyan bevált márkáktól, mint a Merrell, Columbia, CMP, Jack Wolfskin, Teva, Helly Hansen, The North Face vagy Meindl.

Kényelem és ergonomikus kialakítás: a kényelem kulcsa

A túrasandál viselésének kényelme az alapfeltétel, amely befolyásolja a használó elégedettségét. A láb formájához igazodó ergonomikus forma lehetővé teszi a láb megfelelő megtámasztását és alátámasztását túrázás vagy egyéb szabadtéri tevékenységek során. A szandál megfelelő illeszkedése a lábhoz segít elkerülni a lábfájdalmat és a fáradtságot.

Légáteresztő anyagok és hőkomfort: előnyök a láb számára

A túraszandálokat légáteresztő anyagokból kell készíteni, amelyek lehetővé teszik a levegő átjutását és a nedvesség távozását. Ez az anyagtulajdonság lehetővé teszi az optimális hőmérséklet fenntartását a szandál belsejében, és megakadályozza a láb túlzott izzadását. A hőkomfort lehetővé teszi a túrasandál használatát különféle időjárási körülmények között, meleg napokon is.

Tartósság, kopásállóság és könnyű karbantartás: hosszú távú használat

Nagy tartóssággal és kopásállósággal kell jellemezni. A szandál anyagoknak könnyen karbantarthatónak kell lenniük a termék hosszú távú minőségének megőrzése érdekében. A túrasandál kiválasztásánál érdemes odafigyelni a talp anyagára, ami tartós és csúszásmentes legyen.

Párnázás és lábtámasz: túravédelem

A túrasandálnak párnázást és tartást kell biztosítania a lábnak, különösen hosszú túrákon. A talpban található kiegészítő párnák védik a lábat a túlzott terheléstől és ütésektől. A lábtámasz, különösen a sarok területén, nagyobb stabilitást biztosít járás közben, ami különösen fontos nehéz terepen való túrázáskor.

Gyorsan száradó tulajdonságok és vízállóság

A gyorsan száradó tulajdonságok a túrasandálok kulcsfontosságú jellemzői, amelyek lehetővé teszik a higiénia és a kényelem megőrzését párás környezetben végzett tevékenységek során. Az anyagoknak gyorsan meg kell száradniuk, hogy elkerüljük a nedvesség kellemetlen érzését. A vízállóság a túraszandál másik előnye, amely lehetővé teszi, hogy különféle időjárási körülmények között is használható legyen, beleértve az esőt is.

Állítható hevederek és megerősített rögzítők: egyedi illeszkedés

A pánt beállítás a túrasandálok fontos jellemzője, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó egyéni igényeihez igazítsa. A megerősített rögzítőelemek növelik a tartósságot és a használat biztonságát. A hevederek beállításának lehetősége lehetővé teszi, hogy a szandál jobban illeszkedjen a különféle tevékenységekhez, mint például a hegymászáshoz, túrázáshoz vagy egyenetlen terepen való gyalogláshoz.

Lábujjvédelem és biztonság: fontos szempontok a túrázás során

A túrasandálnak meg kell védenie lábujjait a sérülésektől és sérülésektől, különösen durva terepen. A megerősített szandál részek növelik tartósságukat és biztonságukat. A lábujjvédelem fontos jellemzője, amely befolyásolja a kényelmet és a biztonságot túrázás és egyéb szabadtéri tevékenységek során.

Csúszásmentes talp és tapadás a talajhoz: biztos lépés különböző terepen

A csúszásmentes talp a túraszandál kulcsfontosságú jellemzője, amely jobb tapadást biztosít a talajhoz. A talajhoz való tapadás fontos tényező, amely befolyásolja a biztonságot túrázás és egyéb szabadtéri tevékenységek során. A túraszandálnak biztonságos lépést kell biztosítania különféle terepen, beleértve a sziklás vagy nedves felületeket is.

Leírás kibontása Leírás összecsukása