Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Esőkabátok1

Esőálló köpenyek – kötelező elem trekking közben

Az esőköpeny elengedhetetlen ruhadarab azoknak, akik esős vagy változékony időjárási körülmények között szabadtéri tevékenységeket terveznek. Tulajdonságaiknak köszönhetően ezek a köpenyek védelmet nyújtanak az eső és a szél ellen, miközben garantálják a kényelmet és a kényelmet. Ezenkívül általában könnyűek és kompaktak. Ismerkedjen meg üzletünk kínálatával és válassza ki magának a legjobb esőköpenyt olyan professzionális márkák közül, mint a CMP, Ferrino vagy a Tatonka.

Vízálló és szélálló : az esőköpeny alapvető jellemzői

Az esőkabát fő célja az eső elleni védelem, ezért a vízállóság kulcsfontosságú paraméter az ilyen típusú termékek értékeléséhez. A vízálló anyagok, mint például a PVC, a PU-bevonatú poliészter vagy a nylon, erős esőzések során is beváltak. A szélállóság egy másik fontos tulajdonság, amely véd a hideg és a széllökések ellen, biztosítva a hőkomfortot.

Légáteresztő anyag és szellőzés: kényelmes viselet különféle körülmények között

Az esőköpenyt légáteresztő anyagból kell készíteni, amely lehetővé teszi a nedvesség távozását. A légáteresztő tényező befolyásolja a viselési kényelmet, különösen intenzív edzés során. További szellőző elemek, például lyukak vagy hálók, növelhetik az esőkabát viselésének kényelmét.

Könnyű kialakítás és egyszerű tárolás: kényelmes túrázáshoz és utazáshoz

Az esőköpenynek könnyűnek kell lennie, így könnyen szállítható és tárolható. A tökéletes esőköpeny elfér egy kis tokban vagy hátizsákban anélkül, hogy sok helyet foglalna. A köpeny könnyedsége kényelemben is rejlik, különösen hosszú túrák vagy egyéb szabadtéri tevékenységek során.

Fényvisszaverő elemek és színelérhetőség: biztonság és esztétika

Az esőköpenyen található fényvisszaverő elemek növelik a felhasználó láthatóságát és biztonságát , különösen nehéz fényviszonyok között, például esőben, ködben vagy szürkületben. Az esőkabátok színválasztéka lehetővé teszi, hogy egyéni esztétikai preferenciákhoz, valamint csoportok vagy szervezetek esetén a vizuális igényekhez igazodjanak. Az élénk színek megválasztása javíthatja a láthatóságot és a biztonságot túrázás vagy utakon való séta közben is.

Állítható kapucni és körbeállítás: védelem és illeszkedés

Az esőkabátban található kapucni kulcsszerepet játszik a fej védelmében az esőtől és a széltől. A kapucni állíthatósága lehetővé teszi, hogy a fej méretéhez és a felhasználó igényeihez igazodjon, például szemüveg vagy sapka viselésével kapcsolatban. A köpeny kerületének beállítása lehetővé teszi a jobb illeszkedést az alakhoz, ami nagyobb viselési kényelmet és hatékonyabb eső elleni védelmet jelent.

Könnyű karbantartás: ápolja és tartsa jó állapotban köpenyét

Az esőköpenynek könnyen kezelhetőnek kell lennie, ami hozzájárul a hosszú távú használatukhoz. A vízálló anyagok általában lehetővé teszik a felület egyszerű tisztítását és gyorsan száradnak. Az esőkabát mosására és karbantartására vonatkozó gyártói utasítások betartása segít abban, hogy az esőkabát hosszabb ideig vízálló és légáteresztő legyen.

Univerzális méret: a felhasználók széles köre számára elérhető

Univerzális méretben kaphatók , ami megkönnyíti a vásárlást és a különböző sziluettekhez való illeszkedést. Egyes modellekhez gyermekméretek is kaphatók. A köpeny univerzális mérete azt jelenti, hogy különböző emberek használhatják, és a felhasználó igényei szerint változtatható.

Leírás kibontása Leírás összecsukása