Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Úszódeszkák és nyolcasok

Úszódeszkák és nyolcasok - válassza ki a megfelelő modellt a Sportano üzletben 

Az úszódeszka és a nyolcas nélkülözhetetlen felszerelések, amelyek fő felhasználási területe az adott úszási stílusban való tanulás és készségfejlesztés. A felszerelés megkönnyíti a felhasználó vízben tartását. Az úszódeszkának köszönhetően mind a tanulás, mind a technika javítása sokkal könnyebbé és biztonságosabbá válik. A gyerekeknek és azoknak, akik még csak most tanulnak úszni, vagy nem érzik magukat magabiztosnak a vízben, szintén fel kell szerelniük magukat ilyen típusú úszófelszereléssel. A Sportanónál olyan professzionális márkák kiváló minőségű úszódeszkáit és nyolcasait találja, mint a Speedo, Nike, TYR, AQUA-SPEED, FUNKY TRUNKS, ARENA vagy Funkita

Klasszikus úszódeszkák és nyolcasok - mi a különbség? 

Az úszódeszka rendkívül hasznos felszerelés, különösen akkor, ha úszni kezdesz, vagy ha szeretnéd fejleszteni a stílusodat és a technikádat. Mindenekelőtt a biztonság növeléséért felelős, mivel hatékonyan tartja a víz felett, és a felhasználó magabiztosnak érzi magát. A klasszikus úszódeszkákat általában habszivaccsal tervezik, amely stabilitást, merevséget és megfelelő felhajtóerőt biztosít. Felfújható úszódeszkák is kaphatók, amelyek műanyagból készülnek, így könnyű súlyukkal tűnnek ki, és nagyon könnyen szállíthatóak és tárolhatóak. A felfújható úszódeszkák nem foglalnak sok helyet, így rendkívül kényelmesek az utazáshoz.  

Az úszódeszkák nemcsak építőanyagukban, hanem mindenekelőtt formájukban is különböznek egymástól. A legnépszerűbb modellek elliptikusak vagy félkör alakúak, amelyek nagyobb felülettel rendelkeznek a könnyebb fogás és a jobb vízben tartás érdekében. Ezen kívül népszerű az úszás nyolcas is, amelyet az úszástechnika tökéletesítésére terveztek. A nyolcast szabadon tarthatod a kezedben vagy a lábad között.  

Hogyan válasszuk ki a megfelelő deszkát vagy nyolcast az úszáshoz? 

Ha a megfelelő deszkát keresed, válassz a szintednek megfelelő modellt. Ha kezdő vagy, a nagyobb deszkák ideálisak a stabilitás és a felhajtóerő szempontjából. A kisebb modellek a tapasztalt úszóknak valók, akik kényelmesebben érzik magukat a vízben. Az úszódeszkák is különböző formájúak, mint már említettük, a klasszikusak általában elliptikus vagy inkább kör alakú modellek. Az úszó nyolcasok, ahogy a nevük is mutatja, a nyolcas számhoz hasonló alakúak. Válassza ki a megfelelő deszkát saját preferenciáinak megfelelően, hogy az ne csak biztonságot, hanem kényelmet is nyújtson.  

Az építőanyag is fontos szempont az úszódeszka kiválasztásakor, ahol általában kemény habot használnak. Durva réteggel van bevonva, amely megkönnyíti a fogást és növeli a tapadást. Nagyobb stabilitást és biztonságot nyújtanak a fogantyúkkal vagy lyukakkal ellátott deszkák, és gyakran talál ilyen modelleket a gyermek úszódeszkák között.  

Úszódeszkák és nyolcasok gyerekeknek 

Amikor gyermeke számára úszódeszkát vagy nyolcas deszkát választ, fontos, hogy a megfelelő méret és forma feleljen meg. A kis úszódeszka olyan gyerekek számára jelent megoldást, akik már jól érzik magukat a vízben, mivel nem nyújt elég stabilitást. A tanuláshoz jobb, ha egy nagy úszódeszkát és egy nyolcast választunk az úszáshoz. Megfelelően kialakítva garantálja a kényelmet és a biztonságot, és gyermeke nem fog gyorsan elfáradni. Ha kompakt modellt keres, a felfújható gyermek úszódeszka kényelmes megoldás lesz kis súly mellett.  

Úszó deszkák és nyolcasok mérete 

Válassza ki a deszkák és a nyolcasok méretét az úszáshoz a képességei és tapasztalata szerint. A kezdők és az úszni tanuló idősebb gyermekek számára a nagyobb - hosszabb és szélesebb - deszkák alkalmasabbak. Stabilabbak és felhajtóerősebbek, ami megkönnyíti a manőverek és hibák korrigálását. A kezdők sokkal kényelmesebben érzik magukat, ha nagy kiteboardot használnak. A kisebb deszkák viszont olyan tapasztalt felhasználóknak valók, akik magabiztosan mozognak a vízben.  

Úszódeszkák és nyolcasok - márkák, amelyekre érdemes fogadni 

A Sportanónál professzionális úszódeszkákkal rendelkezünk, mind a klasszikus modellekkel, mind a nyolcasokkal. Ha úszáshoz keres nyolcasokat, nézze meg a FUNKY TRUNKS, Funkita, TYR, AQUA-SPEED vagy ARENA termékeit különböző méretekben és grafikai változatokban. Másrészt a Funkita, a Speedo, a Nike, az ARENA vagy az AQUA-SPEED klasszikus, félköríves és ellipszis alakú úszódeszkáit is megtalálod. A gyermekek számára készült úszódeszkák és nyolcasok az AQUA-SPEED és a TYR márkák modelljei közül választhatnak, amelyeket olyan mintázat borít, amely megnehezíti a deszka elcsúszását és garantálja a biztos fogást. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása