Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Wing foil

Wingsurfing: fedezze fel az új vízi sportot a Sportano csúcsminőségű felszerelésével 

A szárnyfóliázás, más néven wingsurfing az egyik új trend a vízi sportok között, amely egyre népszerűbbé válik. Egyesíti más sportágak, például a kitesurfing, a windsurfing és a szörf számos elemét. A Sportanóban a szárnyfóliák széles választékát találja meg a professzionális márkákból. Ehhez a vízi tevékenységhez kezdőknek és haladóknak egyaránt van felszerelésünk. 

Professzionális wingsurfing készletek és felszerelések  

A szárnyfóliázás egy teljesen új és kissé másfajta vízi sport, amelyben csak a szél segítségével gyorsítasz a deszkán. A szárnyak segítségével, amelyek a sárkányra hasonlítanak a kitesurfinghez, megadod az úszás irányát, és egyfajta propeller vagy. Tökéletes tevékenység azoknak, akik most teszik meg első lépéseiket a vízi sportok terén, vagy akik változatosságot keresnek a különböző vizeken való úszásban. A Sportano.hu kínálatában találsz szárnyakat szárnyfóliához, wingsurfing deszkákat, fóliákat vagy árbocokat

Szárnyak a szárnyfóliához 

A szárnyas fólia egyik legfontosabb felszerelése lehet a szárny, amely egy csóvával, vagy fóliával kombinálva még gyengébb szélviszonyok mellett is a legjobb feltételeket biztosítja az úszáshoz. A wingsurfing szárny gyakran hasonlít egy sárkányra vagy egy szörfvitorlára. A megfelelő anyagoknak és a felfújható éleknek köszönhetően a wingsurfing fóliaszárnyak rendkívül könnyűek, és sok örömet okozhatnak a vitorlázásban

A szárnyak kiválasztásakor figyeljünk az AR-ra (aspect ratio), azaz a szárny hosszának a szárny felületéhez viszonyított arányára, amely elsősorban a szárny alakját és a teljes berendezés működésére gyakorolt hatását határozza meg vitorlázás közben. Az alacsony AR-rel rendelkező szárnyak jó választás azoknak, akik most kezdik a kalandot ezzel a sporttal, mivel könnyebb és könnyebben kezelhetőek. Másrészt, a magasabb AR értékkel rendelkező szárnyak a haladóbb versenyzők számára készültek, akik nagyobb sebességet akarnak elérni és gyorsabban akarnak belekerülni a víz áramlásába. 

Ha a megfelelő szárnyfóliát keresi, a Sportanónál megtalálja a DUOTONE márkájú szárnyfóliázó felszereléseket, hogy minden körülmények között biztonságban legyen. 

Wingsurfing deszkák 

Ha szárnyfóliázást szeretnél gyakorolni, fel kell szerelkezned egy megfelelő deszkával, amely általában merev vagy pumpált, hasonlóan a SUP (Stand Up Paddle) deszkához. Ezen kívül egy hidroprofil (vagy más néven fólia), azaz egy szárnyszárny van hozzáerősítve, amely mozgásával emelőerőt hoz létre, lehetővé téve a deszka vízfelszín feletti felhordását

A wingsurfing felszerelés kiválasztásakor figyeljen a deszka felhajtóerejére, valamint a testsúly szempontjából történő kiválasztására. Jellemzően a felhasználó testsúlyánál 40-60 literrel nagyobb tulajdonságú deszkákat használnak. Azonban minden a vízzel való első érintkezéstől függ, hogy melyik deszka és annak elmozdulása fog a legjobban működni. Lehetséges, hogy idővel elegendő lehet, ha egy adott testsúlynál 15-20 literrel nagyobb felszerelést választunk. Ez a felhasználó egyéni preferenciáitól függ, hogy a legjobb feltételeket és kényelmet biztosítsa úszás közben. 

A Sportanónál a Fanatic által gyártott szárnyas fóliadeszkákat kínáljuk, hogy kényelmesen tudj a deszkán tartózkodni.  

Szárnyas fólia darts 

A szárnyfólia csónakszárny más néven hátsó csónakszárny vagy stabilizátor, és a stabil és biztonságos úszásért felelős. E nélkül az elem nélkül határozottan nehéz úszni, mert ez a szárnyszörfös szárnycsapás, amely lehetővé teszi a pálya és az úszás irányának megtartását a tapadás és a stabilitás elvesztése nélkül. A vízfelszínt is jobban szabályozza, ami azt jelenti, hogy könnyebb a vízfelszín felett úszni. A szárnyfóliához tartozó kisebb szárnyvég megkönnyíti a kormányzást és az irányítás fenntartását. Másrészt egy nagyobb méretűnek nagyobb az első szárny ellenállása, így a felhasználónak több izmot kell használnia a víz feletti manőverezés során.  

Szárnyas szárnyas szörf árbocok 

Az árboc mérete is a legfontosabb a választásnál. A hosszabb, 70-90 cm körüli árboc mindenképpen jobb azoknak, akik stabilabb és biztonságosabb úszást kedvelnek, akik nagyobb sebességet szeretnének elérni, és akik kényelmesebben érzik magukat a vízfelszín felett úszva. Másrészt a rövidebb árboc a kezdők és a sekély vízben úszni vágyók számára jelent lehetőséget. 

Egyéb szárnyfólia tartozékok 

Szárnyas szörfözés közben is jó ötlet további kiegészítőkkel felszerelkezni, mint például az Ocean napszemüveg, amely hatékonyan védi a szemét a káros napsugaraktól, és megvédi a vízcseppektől és az erős széltől. Ezenkívül olyan modellt kell választania, amely ütéscsillapító gumival rendelkezik a keretek körül, gumibetétes markolattal, ütésgátló elemekkel vagy biztonsági hevederrel. A Sportano-ban talál SKYWATCH szélmérőket vagy DUOTONE szárnyfóliás DUOTONE árbocbórokat.  

Akár most kezded a szárnyfóliázást, akár a következő szintre szeretnél lépni, a Sportanónál a sporthoz szükséges felszerelések és kiegészítők széles választékát kínáljuk.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása