• Ingyenes szállítás
 • 30 napos visszatérítés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Térdvédők és betétek röplabdához

Termékek: 20

View as
 1. Mizuno VS1 Compact térdvédő fekete Z59SS89209 Z59SS89209
  9 965,00 Ft
  7 245,00 Ft
  L XL

  2

 2. Mizuno VS1 Compact térdvédő röplabda térdvédő fehér Z59SS89201
  9 965,00 Ft
  7 245,00 Ft
  L XL

  2

 3. Joma Kneepatch Jump térdvédők fehér 400175
  9 055,00 Ft
  5 885,00 Ft
  S01 S02 S03

  3

 4. Joma Kneepatch Jump térdvédők fekete 400175
  9 055,00 Ft
  5 885,00 Ft
  S01 S02 S03

  3

Röplabda térdvédők és protektorok - válasszon tartós és jól illeszkedő modelleket a Sportano üzletben. 

A röplabdavédők és térdvédők alapvető felszerelésnek számítanak röplabdázás közben, mivel magas szintű kényelmet és biztonságot nyújtanak. Védik az egyes testrészeket, beleértve a térdeket is, a pályán történő ugrások vagy dinamikus mozgások következtében keletkező súlyos sérülésektől és horzsolásoktól. Sportboltunkban kiváló minőségű térdvédőket és röplabdavédőket talál olyan neves márkáktól, mint a Mizuno, SELECT, Joma vagy McDavid. Biztos, hogy a megfelelő modelleket választja, hogy minden edzés vagy szabadidős játék szeretteivel biztonságos és kényelmes legyen. 

Sípcsontvédők és röplabdapárnák - a biztonság szempontjából elengedhetetlen, hogy legyen nálad 

A professzionális röplabda térdvédők és röplabdapárnák megvédik az egyes testrészeket a kemény pálya felületén történő ütések vagy esések következtében kialakuló súlyos sérülésektől. A játékok során vannak olyan dinamikus manőverek és ugrások, amelyek sérüléssel végződhetnek. A térdvédők megvédik a térdet a zúzódásoktól, és a röplabdás védők nem csak a térdre, hanem az alkarra vagy a könyökre is készülnek. A speciális réteg és a talpbetét minimalizálja a sérülésveszélyt, miközben viselés közben nem zavaró. A röplabda térdvédők az ízület stabilizálásáért is felelősek, hogy a térd ne legyen kitéve a csavarodás vagy sérülés veszélyének.  

Röplabdavédők kiválasztása - alapvető információk 

A piacon kaphatók népszerű röplabdás könyök- vagy könyökízületvédők, valamint röplabdás térdvédők. Ezek megkülönböztető jegye a kontúros és jól illeszkedő kialakítás, és úgy tervezték őket, hogy megfelelően stabilizálják az ízületet és védelmet nyújtsanak a sérülésekkel szemben. A röplabdavédők kialakítása mindenekelőtt kissé eltér a klasszikus térdvédőkétől - sokkal hosszabbak és vastagabb anyaggal vannak ellátva a védelem helyén (térd vagy könyök). A protektorok egyes modelljei sokkal nagyobb testfelületet fednek be az anyaggal, a térd és a könyök területén pedig sokkal vastagabb, betéttel ellátott anyagot használnak.  

A könyök- vagy térdvédők kiválasztásakor fontos, hogy tartós, de rugalmas szerkezetű modelleket válasszon. Érdemes megnézni az építőanyagot, ahol általában szintetikus anyagokat, például poliésztert, néha pamut adalékanyagokkal, használnak a gyártásukhoz. Ez teszi a védőket erőssé és rugalmassá. Az anyagnak hatékonyan kell elvezetnie a nedvességet és a hőt.  

Röplabda térdvédők kiválasztása - alapvető információk 

Ha azon gondolkodik, hogy melyik röplabdás térdvédőt válassza, először is fontos, hogy a megfelelő méretet válassza. Nem lehet túl nagy, a túl kicsi pedig kényelmetlen lehet játék közben, és nyomást gyakorol, ami kidörzsölődést okozhat. Másrészt, ha túl szélesek, akkor elcsúszhatnak, és mozgás közben útban lehetnek. A rosszul méretezett röplabdás térdvédők azt eredményezik, hogy nem töltik be a funkciójukat. Választáskor figyeljen a térdvédők kialakítására, ahol általában hab vagy gél vastag réteggel töltik meg őket, hogy védelmet nyújtsanak. Manapság népszerűek a zselés röplabdás térdvédők, amelyek viselésük során kényelmet nyújtanak. A termék egyéb részeinek elég rugalmasnak kell lenniük ahhoz, hogy a testhez illeszkedjenek anélkül, hogy korlátoznák a mozgást. A legjobb röplabdás térdvédők varrás nélküli modellek, amelyek garantálják a kényelmet.  

Röplabda protektorok és térdvédők gyerekeknek 

A legfiatalabb röplabdázók számára rendkívül hasznos lehet a térdvédőkbe és protektorokba való befektetés. Mivel a gyermekek és a fiatalok még csak most fejlesztik készségeiket és technikájukat, könnyen eleshetnek és megsérülhetnek. A térdvédők és protektorok hatékonyan megelőzik a súlyos sérüléseket. A gyermekeknek szánt röplabdás térdvédőket és a gyermekeknek szánt röplabdás protektorokat elsősorban a megfelelő méret szempontjából kell kiválasztani. A piacon kaphatóak speciális gyermek röplabda térdvédők, amelyeket a legfiatalabb röplabdázók számára terveztek.  

Minőségi röplabdabetéteket és térdvédőket kínáló márkák 

A Sportanónál kiváló minőségű röplabdás térdvédőkkel és protektorokkal szerelheti fel magát a bevált gyártóktól. Ha a megfelelő modellt keresed, válaszd a Mizuno röplabda térdvédőket. Jó illeszkedéssel és rugalmas felépítéssel, valamint magas légáteresztő képességgel rendelkeznek. Egyes modellek az innovatív MIZUNO INTERCOOL rendszerrel rendelkeznek, amely a megfelelő szellőzési szint eléréséért felelős.  

Üzletünkben megtalálod a Mizuno röplabdavédőket is, amelyek több anyag kombinációjából készülnek, és rugalmas kialakításúak, valamint kényelmes viseletet biztosító anyagból készültek.  

A McDavid röplabdavédők viszont hDc™ technológiával rendelkeznek, amely az optimális nedvességkezelésért felelős, biztosítva a szárazságot tevékenység közben. Ezen kívül a hEX® technológia a testtel együtt mozgó párnázatot használ, amely garantálja a térdízület védelmét.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása