Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Búvár flippers

Diving Flippers a Sportano sportboltban

A búvárúszó uszonyok nélkülözhetetlenek a víz alatti kalandok minden szerelmese számára. A Sportano.hu a sportkellékeket gyártó ismert márkák modelljeinek széles választékát kínálja. A kínálatunkban található búvárfelszerelések a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is megfelelnek. Itt professzionális és szabadidős búvárúszó uszonyokat egyaránt talál.  

A Sportano.hu kínálatában szereplő uszonyok legfontosabb előnyei a kihűlés elleni védelem, a jobb felhajtóerő és a víz alatti úszás megkönnyítése. Minden termék kiváló minőségű, és lehetővé teszi, hogy növelje kedvenc sportjának kényelmét.  

A búvárúszó uszonyok típusai: melyiket válasszuk? 

Amikor búvárúszó uszonyokat választunk, aszerint kell választanunk, hogy milyen sportot szeretnénk űzni. Ezenkívül a méretnek is meg kell felelnie, hogy az uszonyok ne csússzanak el úszás közben, és ne sérüljenek meg, ha túl kicsi a méret. A modelltől függően különböző típusú kötőelemekkel kell foglalkoznunk. Leggyakrabban egy csat vagy egy klipsz. Ha a legjobb és legtartósabb anyagokból készült, kiváló minőségű felszerelésekkel törődik, akkor meg kell néznie a Sportano.hu ajánlatát. 

Búvárúszó uszonyok

Attól függően, hogy mennyire vagy haladó, választhatsz oktató- vagy búvárúszót. Ha jó formában van, és már régóta úszik, megengedheti magának a merevebb anyagot. A snorkel uszonyok különböző színekben kaphatók, és vagy pántokkal rögzítik őket, vagy közvetlenül a lábra helyezik őket (más néven "gumicsizmák"). Kezdőknek rövidebb modellek ajánlottak.  

Szabadidős búvárúszó uszonyok

Azoknak, akik csak most kezdik a búvárkodással kapcsolatos kalandjukat, vagy csak nyaralások alkalmával búvárkodnak, a rekreációs búvárkodáshoz ajánlott uszonyokat ajánljuk. Határozottan rövidebbek és puhábbak, mint a professzionálisak. Lehetővé teszik, hogy gyorsabban mozogjon és kényelmesen töltse az időt a víz alatt. 

Uszonyok professzionális búvárkodáshoz

Azok, akik hivatásszerűen búvárkodnak, bátran beruházhatnak hosszabb uszonyokba a professzionális búvárkodáshoz. Sokkal keményebbek, mint a szabadidősportokhoz tervezettek. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, ami még nehéz körülmények között is megbízhatóságot és kényelmet biztosít.  

Milyen búváruszonyokat válasszunk a gyermekek számára?

A gyermekeknek szánt flipperek elsősorban arányaikban és méretükben különböznek egymástól. Határozottan rövidebbek és kisebbek, mint a felnőtteknek szántak. A beállítási lehetőségnek köszönhetően az uszony méretét bármikor a gyermek lábához igazíthatjuk. Ez ideális megoldás azok számára, akik nem akarnak rendszeresen új uszonyokba beruházni. 

A Sportano.hu kínálatában szereplő búvárúszó uszonyok a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek. Mind a professzionális, mind a szabadidős változatok széles színválasztékban kaphatók. Készülj fel a víz alatti úszásra a Sportano.hu segítségével most! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása