• Ingyenes szállítás
 • 30 napos termékvisszaküldés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Fitness rövidnadrágok

Termékek: 4

View as
 1. Női edzőnadrág Gym Glamour Bikers push up mélyfekete 315
  9 965,00 Ft
  9 055,00 Ft
  XS L

  2

 2. Női edzőnadrág Gym Glamour Bikery push up nude bézs 316
  9 965,00 Ft
  9 055,00 Ft
  XS S M L

  4

 3. Női edzőnadrág Gym Glamour Bikery push up klasszikus kék 317
  9 965,00 Ft
  9 055,00 Ft
  XS S M L

  4

Edzőnadrágok: a Sportano.hu tökéletes edzési kényelem a Sportano.hu-tól

A megfelelő edzőnadrág kiválasztása a hatékony edzés alapja. A mozgás kényelmének biztosítása érdekében érdemes minőségi anyagokból készült tornanadrágot választani. Ezt a sport világának elismert gyártói biztosítják, akiknek termékeit vonzó áron találja meg a Sportano.hu oldalon.  

Rövidnadrágok fitneszedzéshez és edzőteremhez: melyiket válasszuk?

Az edzőtermi rövidnadrágnak kényelmesnek, a mozgást nem korlátozónak és légáteresztőnek kell lennie. Ezért figyelembe kell venni az anyagukat, a szabásukat és az alkalmazott technológiákat, amelyek ráadásul növelik a termék tartósságát és egyedi tulajdonságokkal ruházzák fel. 

Anyagok

A pamut edzőnadrágok sokoldalúak és alkalmasak az olyan alacsony terhelésű gyakorlatokhoz, mint a pilates vagy a jóga. A poliészterből készült szintetikus rövidnadrág elasztánnal és Lycra-val állja ki az erőteljes edzés próbáját az edzőteremben és a fitneszteremben. A szintetikus szálak biztosítják a hőszabályozást, és elég rugalmasak ahhoz, hogy bármilyen mozgáshoz alkalmazkodjanak.  

Választhatsz olyan kompressziós anyagból készült tornanadrágot is, amely elnyeli az ütéseket, így védi az izmaidat a sérülésektől. A kompressziós rövidnadrág ideális lesz, különösen intenzív erőnléti edzés során. 

Technológia

A Climalite, az adidas által kifejlesztett kényelmes és tartós szintetikus anyag gondoskodik a nedvesség elvezetéséről, és még intenzív edzés közben is szárazon tartja a bőröd. A Dri-Fit technológia hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, így kellemes hűvös érzést biztosít edzés közben.  

Vágások

A testhezálló edzőnadrágok jól illeszkednek az alakhoz, és a lapos varrásoknak köszönhetően nem korlátozzák az edző mozgását. Általában széles nyomást gátló övvel vannak ellátva, amely megakadályozza a nadrág gördülését

Széles, laza szabású tréningnadrág, amely hosszú leggings és 2 az 1-ben rövidnadrág fölött is hordható, két rétegben: egy szűk és egy laza

Márkák

Ha azon gondolkodik, hogy melyik edzőnadrágot válassza, a legjobb választás a jól ismert sportmárkák, mint például a Joy in me, Nike, adidas, Pit Bull West Coast, MANTO. E gyártók termékeit a hivatásos sportolók világszerte használják. 

A testmozgás típusai

Ezek a kétrétegű, megfelelő szellőzést biztosító tornanadrágok kiválóan alkalmasak erőteljes kardióedzésekhez, beleértve a körpályás és álló kerékpárokat is. 

A szintetikus szálakból készült, laza szabású, térdig érő rövidnadrágok és 2 az 1-ben rövidnadrágok ideálisak a sportolók és a nagy testalkatú emberek számára. Nem korlátozzák a mozgást, és megfelelő hőszabályozást is biztosítanak.  

A térdeléshez szűken illeszkedő edzőnadrágok szükségesek, amelyek jól illeszkednek, és a lapos varrásoknak köszönhetően nem korlátozzák a mozgást. Ezenkívül ezek a rövidnadrágok kiemelik az izmaidat, így ellenőrizheted, hogyan dolgoznak az edzés során. 

A kompressziós anyagokból készült tornanadrágok nagyszerű megoldást jelentenek a crossfit edzésre készülők számára. Határozottan növelik a kényelmet az edzés során, és kiküszöbölik az izmok mikrosérülésével járó mellékhatásokat, valamint javítják a véráramlást. 

Női és férfi edzőnadrágok 

Női edzőnadrág

A laza szabású edzőnadrágok szabad mozgást tesznek lehetővé, és nem ölelik át a testet, míg a testhez simuló rövidnadrágok átölelik a testet, olyan érzést keltenek, mint egy második bőr, és kiemelik az íveket. A magas derekú modellek általában széles derékpánttal rendelkeznek, hogy megakadályozzák a csúszást.  

A tornanadrágok különböző hosszúságúak: többnyire combközépig vagy térdig érnek, így minden nő kiválaszthatja a megfelelő modellt.  

Női edzőnadrágok színei

A kivitelezés és a gyártás során felhasznált anyagok minősége kiemelkedő fontosságú. A globális márkák azonban tompa, pasztell és élénk színek, valamint különféle nyomatok széles választékát kínálják. Ezenkívül a gyártók matt és fényes felületeket használnak, így minden sportoló olyan rövidnadrágmodellt választhat, amely megfelel a vizuális követelményeknek és kellemes szerkezetű.

Férfi edzőnadrág

A férfi tornanadrágok lehetnek szűkek vagy bőek is. A testhezálló rövidnadrágok minden mozdulatot fokoznak, így minden férfi láthatja izmainak működését, míg a lazábbak kényelmet és légáteresztő képességet biztosítanak.  

Ezenkívül a laza szabású rövidnadrágok általában praktikus zsebekkel vannak ellátva a kisebb tárgyak számára, és megerősített derékpánttal a stabilitás érdekében. A férfi edzőnadrágok általában térdig érnek és alacsonyabbak derékban, mint a női modellek. A laza szabású rövidnadrágok nagyobb mozgásteret biztosítanak, így még izmos férfiak számára is megfelelőek. 

Férfi edzőnadrágok színei

A férfi edzőnadrágok általában visszafogott és semleges színekben pompáznak. Ezáltal kompatibilisek a legtöbb sportruházathoz, és könnyen tisztán tarthatók, mivel nem emelik ki a szennyeződéseket. A férfi tornanadrágok népszerű motívuma a moro. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása