Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Görkorcsolya hátizsák

Roller hátizsákok - válasszon megfelelő modellt a Sportano sportboltban 

A hátizsák gyakorlatilag minden túrán, de számos mindennapi tevékenységnél is nélkülözhetetlen felszerelés, ahol sokféle helyzetben használható. Ha görkorcsolyázni indul, érdemes magával vinnie egy hátizsákot, amelyben tárolhatja a görkorcsolyáit, valamint az út során szükséges alapvető dolgokat és kiegészítőket. A Sportano üzletben kiváló minőségű hátizsákokat találsz inline korcsolyákhoz olyan bevált gyártóktól, mint a K2 vagy a Powerslide.  

Megbízható hátizsák kiválasztása görkorcsolyázáshoz 

Érdemes magaddal vinned egy gurulós hátizsákot, amelyben túrázás közben a legfontosabb felszerelésedet - ruházatot, élelmet vagy alapvető tartozékokat - tárolhatod. Ezenkívül biztonságosan és kényelmesen elteheti magukat a görgőket, ha éppen nem használja őket.  

A megfelelő hátizsák kiválasztásakor fontos figyelembe venni számos olyan kérdést, amelyek befolyásolják a biztonságot és a kényelmet a lovaglás során. Mindenekelőtt érdemes megnézni a hátizsák kapacitását, ahol minél nagyobb, annál nagyobb mennyiségű felszerelést tudsz magaddal vinni. Az extra zsebek hasznosak lesznek a legfontosabb apróságok számára, különösen akkor, ha hosszabb útvonalon görkorcsolyázik. Magának a görkorcsolyás hátizsáknak lélegző anyagból kell készülnie, vagy lélegző panelekkel (hálós elemekkel) kell rendelkeznie. Egyes hátizsákok beállítási rendszerrel is rendelkeznek, amellyel a rekeszeket az Ön igényeihez igazíthatja. 

Roller hátizsákok, amelyek a gyermekek számára is működni fognak 

A hátizsák a görkorcsolyák számára tökéletes megoldás, ha nem tudsz egy helyre eljutni velük, és a hátizsákban való tárolás rendkívül kényelmes és biztonságos lesz. Ezen kívül más kiegészítőket és utazási kellékeket is bedobhat magába a hátizsákba. Létezik a piacon gyermek gurulós hátizsák is, amely sokkal kisebb méretű és kisebb kapacitású, mint a felnőtteknek tervezett modellek. Ráadásul általában többféle színben és grafikával készülnek, hogy a legfiatalabb görkorcsolya rajongóknak is tetszenek. A hátizsák kiválasztásakor ne feledje, hogy az nem nyomhatja le a gerincet, ezért a gyermekeknek szánt modelleknek könnyűnek kell lenniük. Gyermekének kényelmesen kell éreznie magát a görkorcsolyás hátizsákkal való közlekedés vagy gyaloglás közben.  

Márkák, amelyek kiváló minőségű görgős hátizsákokat kínálnak 

A Sportano.hu sportboltban kiváló minőségű görgős hátizsákokat találsz az igényeidnek megfelelően. Kínálatunkban a Powerslide gördeszkás hátizsákkal szerelheti fel magát, amely tartós szintetikus anyagokból, például poliészterből és nejlonból készül. Alacsony súlya is megkülönbözteti, így a tárolás és a szállítás kényelmes lesz. Emellett üzletünkben a K2 márka hátizsákját is megtalálhatja, amelyet nagy, 30 literes befogadóképessége jellemez alacsony súly mellett. Forduljon bátran professzionális ügyfélszolgálatunkhoz, hogy segítsen kiválasztani a korcsolyájához megfelelő hátizsákmodellt. Ha a termék nem felel meg az elvárásainak, 30 napon belül visszaküldheti. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása