Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Urbogym

Urbogym

Az Urbogym egy olyan márka, amelyet tapasztalt vállalkozók hoztak létre, akik magánemberként sportrajongók. A vállalat otthoni fitneszeszközök, például futópadok, kerékpárok és orbiterek importjára és forgalmazására szakosodott. Az Urbogym kínálata folyamatosan fejlődik annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségű ergonomikus edzőberendezéseket kínálhassa, amelyek a legigényesebb ügyfelek igényeinek is megfelelnek. 

Az Urbogym felszerelések biztonságosak, funkcionálisak és kiváló minőségű anyagokból készülnek, amit a márka termékeinek minőségét igazoló nemzeti és európai tanúsítványok is alátámasztanak. Az Urbogym márka figyelmet fordít a termék esztétikájára is. Ennek köszönhetően a berendezés a hasznosság és a hatékonyság mellett egyedi dizájnnal is rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik a modern és a klasszikusabb otthoni enteriőrökbe egyaránt. 

Több ezer elégedett ügyfél használja az Urbogym berendezéseket minden nap. Az Urbogym márka a lengyel piac egyik vezetője, amely a legmagasabb minőségű otthoni fitneszeszközöket kínálja. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása