• Ingyenes szállítás
 • 30 napos termékvisszaküldés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Urbogym

Termékek: 5

View as
 1. Urbogym Jumper 252 cm-es kerti trambulin fekete 8FT
  81 520,00 Ft
  65 215,00 Ft
  252 cm

  1

 2. Urbogym Classic 252 cm-es kerti trambulin fekete 8FT
  81 520,00 Ft
  73 370,00 Ft
  252 cm

  1

Urbogym

Az Urbogym egy olyan márka, amelyet tapasztalt vállalkozók hoztak létre, akik magánemberként sportrajongók. A vállalat otthoni fitneszeszközök, például futópadok, kerékpárok és orbiterek importjára és forgalmazására szakosodott. Az Urbogym kínálata folyamatosan fejlődik annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségű ergonomikus edzőberendezéseket kínálhassa, amelyek a legigényesebb ügyfelek igényeinek is megfelelnek. 

Az Urbogym felszerelések biztonságosak, funkcionálisak és kiváló minőségű anyagokból készülnek, amit a márka termékeinek minőségét igazoló nemzeti és európai tanúsítványok is alátámasztanak. Az Urbogym márka figyelmet fordít a termék esztétikájára is. Ennek köszönhetően a berendezés a hasznosság és a hatékonyság mellett egyedi dizájnnal is rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik a modern és a klasszikusabb otthoni enteriőrökbe egyaránt. 

Több ezer elégedett ügyfél használja az Urbogym berendezéseket minden nap. Az Urbogym márka a lengyel piac egyik vezetője, amely a legmagasabb minőségű otthoni fitneszeszközöket kínálja. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása