Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

HMS

HMS

A 2000-ben alapított HMS erőfejlesztő berendezések és fitneszkellékek, például orbiterbiciklik, evezőgépek, futópadok és edzőkerékpárok gyártására szakosodott. A márka azonban a tornához szükséges termékeket is kínál: labdákat, szőnyegeket, steppereket, tágítókat, gumiszalagokat és sok mást.  

Az évek során a HMS márka folyamatosan fejlődött, és olyan neves sport- és iparági rendezvényeken vett részt, mint a varsói FIWE fitneszvásár, a poznańi FITEXPO vásár és a brünni SPORT Life. Ennek köszönhetően sokan megismerték a márkát, és elkezdtek befektetni a HMS termékekbe. Jelenleg a márka világszerte elismert, és olyan országokban forgalmazza termékeit, mint Németország, Szlovákia, Dánia, Belgium, Litvánia és Észtország. 

A gyártó HMS számára fontos, hogy minden termék tökéletesen készüljön, ezért csak olyan bevált berendezéseket és tartozékokat forgalmaz, amelyek minden részletre odafigyelve készültek. A gyártás során fontos szerepet játszik az egyedi kialakítás is, amely a HMS berendezéseit jellemzi. A visszafogott árnyalatok és a klasszikus formatervezés biztosítja, hogy a berendezés bármilyen belső térbe illeszkedjen. Ezen túlmenően a HMS innovatív technológiákat alkalmaz termékeiben, amelyek növelik azok minőségét, javítják teljesítményüket és munkájukat. Ezen túlmenően a HMS erőgépek magas szintű funkcionalitást kínálnak a beépített szállító kerekeknek és a néhány modell összecsukhatóságának köszönhetően. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása