Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpár szivattyúk

Kerékpárpumpa: nélkülözhetetlen az úton és azon túl is 

A kerékpárpumpa minden hosszú útvonal elengedhetetlen kelléke. A Sportano shop kerékpáros kínálata a professzionális termékek széles választékát tartalmazza, amelyek között megtalálja az Ön számára tökéletes szivattyút. Ha hosszabb útra készül, mindenképpen látogasson el a Sportano.hu oldalra, hogy felszerelkezzen a megfelelő kerékpáralkatrészekkel és kiegészítőkkel.   
Nanométeres, elektromos vagy kézi kerékpárpumpa - mindegyiket megtalálja a Sportano kínálatában. A széles választék garantálja, hogy a legmagasabb minőségű szivattyúmodellek funkcionalitása megfeleljen az Ön igényeinek. 

Melyik kerékpárpumpát válasszam? 

Ha egy jó kerékpárpumpa vásárlásán gondolkodik, mindenképpen használja ki a Sportano ajánlatát. Elismert márkák professzionális termékeit tartalmazza. Ne feledje, hogy a kerékpározás meghibásodással is végződhet, ezért érdemes olyan speciális eszközöket magával vinni, amelyek könnyen kezelhetők és hatékonyan működnek.  
A legjobb lehetőség kiválasztásakor több dolgot is figyelembe kell venni. Az olyan paraméterek, mint a kerékpár gumiabroncsának optimális nyomása, amelyet a kerékpár gyártója ajánl, a legfontosabbak. A szelephez a megfelelő modellt is ki kell választania.   

Kerékpárszivattyú nyomásmérővel 

A kerékpárosok által kívánt modellek egyike a manométerrel ellátott kerékpárfúvó. Ez a készülék lehetővé teszi a gumiabroncsok nyomásszintjének pontos mérését és a kerékpár pontos felfújását. A Sportano által kínált modellek között megtalálható a Topeak kerékpárpumpa Mini Dual G nyomásmérővel.  

Univerzális kerékpárpumpa  

Az univerzális kerékpár felfújó tökéletes felszerelés azok számára, akik naponta több különböző kerékpárt használnak. Tökéletes minden kerékpár gyors felfújásához, mivel univerzális fejjel rendelkezik, amely minden szeleptípushoz illeszkedik. A Sportano kínálatában számos modell található ezekből a szerszámokból.   

Elektromos kerékpárpumpa 

Az elektromos kerékpárpumpa kényelmes és könnyű megoldás. A készülék automatizált és a legigényesebb kerékpárosok igényeihez igazodik. Segítségével pontosan leolvashatja a gumiabroncsnyomás mérését, ráadásul praktikus, és lehetővé teszi a kerék gyors felfújását.   

Állítható kerékpárpumpa 

A legtöbb állványos szivattyú nyomásmérővel van felszerelve, amely segít leolvasni a gumiabroncsnyomást. A speciális állvány garantálja a stabilitást és a pontos felfújást számos gumiabroncstípus esetében. A beépített tömlő lehetővé teszi, hogy nagyobb nyomást használjon, ami gyorsabbá teszi a felfújást. A Sportano kínálatában olyan modelleket talál, mint a Topeak Underfloor Bike Pump Joe Blow Max Hp.  

A legjobb kerékpárpumpa a Sportano.hu oldalon

A Sportano.hu által kínált kerékpárszivattyúk kiváló minőségű anyagokból készült eszközök, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú távú használatot. A termékek széles körű listája lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a megfelelő paramétereket a berendezéséhez. A Sportano üzletben számos jól ismert márkát talál, mint például a LEZYNE, a Topeak vagy a Blackburn. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása