Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpár zokni

Kerékpáros zoknik a Sportano.hu kínálatában

A Sportano.hu kerékpáros zokni kategóriájában a piacon kapható legtartósabb és legkényelmesebb modelleket találod. A szakértők által kiválasztott, különböző szabású kerékpáros zoknik minden útvonalon biztosítják a kényelmet. Bízzon a tapasztalt márkákban, és biztosítsa kényelmét a Sportanóval. Akár szabadidős, akár profi kerékpáros vagy, nálunk olyan zoknikat találsz, amelyek nem hagynak cserben. 

Milyen zoknit válasszunk kerékpározáshoz?

A sportruházat és a fehérnemű kiválasztásakor a legfontosabb tényező az anyag. Ez a kerékpáros zoknik esetében sincs másképp. Szintetikus anyagokból kell készülniük, amelyek azonnal elvezetik a felgyülemlett izzadságot kifelé, és biztosítják a légáramlást. Ez általában elasztán vagy poliamid. Nagyon gyakran találkozhatunk Coolmax® szálakkal, amelyek kiváló termoaktív tulajdonságokkal rendelkeznek. 

Érdemes figyelmet fordítani a zoknikban használt technológiákra is, amelyek segítenek a felhasználó igényeinek és az időjárási körülményeknek megfelelő zoknik kiválasztásában. A hideg évszakban például a PrimaLoft® szigeteléssel és vízálló membránnal ellátott téli kerékpáros zoknik jó választásnak bizonyulnak. Nyáron viszont érdemes a Soft Air szálból készült kerékpáros zoknikhoz nyúlni, amelyeknek köszönhetően a láb kevésbé izzad, és a nedvesség gyorsan kifelé távozik. Ha a felhasznált anyagokban ezüstionok vannak jelen, az azt jelenti, hogy a kerékpáros zoknik antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek, és megszüntetik a kellemetlen szagok kialakulását. 

A kerékpáros zoknik kiválasztásakor ügyeljen a magasságukra - a lábszár közepéig kell érniük. Annak köszönhetően, hogy számos modellre intenzív színek jellemzőek, a zoknik befolyásolják a kerékpáros láthatóságát a többi közlekedő között. Anyaguk védi a lábakat a horzsolásoktól és a sérülésektől, ezért minden kerékpáros felszerelésének kötelező eleme. 

A legjobb kerékpáros zoknik a profi márkáktól

A Sportanónál férfi és női kerékpáros zoknikat találsz tapasztalt és megbízható márkáktól - 100%, Northwave vagy Alé. Ha olyan csúcsminőségű termékeket keres, amelyek még igényes körülmények között is kényelmes utazást biztosítanak, akkor a legjobb helyen jár. Ha nem tudja, hogy melyik zoknit válassza a kerékpárjához, szívesen válaszolunk minden kérdésére, és segítünk a választásban. Ha kiderül, hogy a termék nem felel meg az elvárásainak, vagy a zokni mérete nem felel meg - könnyen visszaküldheti. A Sportanónál az Ön elégedettsége és a termékeinkkel való hatékony munkavégzés a legfontosabb. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása