Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Fagyasztva szárított élelmiszer

Fagyasztva szárított élelmiszer - tökéletes megoldás minden utazó számára, és még sok más

A fagyasztva szárított élelmiszerek olyan élelmiszerek eltarthatóságának meghosszabbítására szolgálnak, amelyek a fagyasztott szárítási folyamat után vízmentesek, de megőrzik tápértéküket, ízüket és aromájukat. A fagyasztva szárítási eljárást régóta használják, és különösen népszerű az utazók, hegymászók és mások körében, akik értékelik a hordozhatóságot és a termék hosszú eltarthatóságát. A Sportano.hu oldalon fagyasztva szárított élelmiszerek széles választékát találja olyan neves márkáktól, mint a Trek'n Eat vagy LYOFOOD.

Liofilizálás az élelmiszerek eltarthatóságának meghosszabbítására és tápértékének megőrzésére

A liofilizálás a víz eltávolítása a fagyasztott termékekből alacsony nyomásnak és hőmérsékletnek kitéve. Ennek köszönhetően a víz a jégből közvetlenül gázhalmazállapotba kerül (szublimáció), ami megőrzi a termék szerkezetét és tápértékét.

A fagyasztva szárítás népszerűségének egyik fő oka az élelmiszerek esetében, hogy akár több évre is meghosszabbítja a termék eltarthatóságát. Ez különösen fontos a turisták, hegymászók és más emberek számára, akik számára korlátozott az üzletekhez való hozzáférés. A fagyasztva szárítás lehetővé teszi a termékek tápértékének megőrzését, így a nehezen hozzáférhető helyeken is élvezheti kedvenc ételei ízét és illatát.

A fagyasztva szárításnak köszönhetően számos értékes tápanyag, például vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék megőrzhetők, amelyek más folyamatok során elpusztulhatnak. Ezenkívül a fagyasztva szárított termékek könnyebbek és kisebbek, mint eredeti formájuk, ami megkönnyíti a tárolást és a szállítást. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a fagyasztva szárított ételeket könnyű elkészíteni – csak adjunk hozzá vizet, várjunk néhány percet, és már kész is.

Fagyasztva szárított készételek – gyors és kényelmes módja annak, hogy minden körülmények között egészségesen táplálkozz

A fagyasztva szárított készételek kényelmes megoldást jelentenek azok számára, akik egy gyors, egyszerű és ízletes ételkészítési módot keresnek. Az ilyen ételek nagyszerű választást jelentenek azoknak, akik értékelik a praktikum és az ételek egyszerű elkészítését, ugyanakkor szeretnék élvezni az ételek ízét és tápértékét.

A kész, fagyasztva szárított ételek elkészítése nagyon egyszerű – általában csak forró vizet öntünk hozzá, várunk néhány percet, és már kész is. Ezek az edények kényelmes és könnyű csomagolásba vannak csomagolva, így ideálisak azok számára, akiknek könnyű szállításra és tárolásra, valamint tartós élelmiszerekre van szükségük.

A fagyasztva szárított készételeket különféle ízekben és változatokban kínálják. Ezek lehetnek húsételek, levesek, tészták, zabpehely vagy desszertek. Az ilyen ételek ideális megoldást jelentenek az étrendjükkel foglalkozó emberek számára is, mert sok a megfelelő mennyiségű fehérjét, szénhidrátot és zsírt tartalmaz.

A fagyasztva szárított készételek különösen népszerűek a turisták, a hegymászók, a fizikailag aktív emberek és a kalandok szerelmesei körében. Nekik köszönhetően gyorsan elkészíthet egy ízletes ételt a terepen, anélkül, hogy sok ételt kellene magával vinnie vagy nehéz körülmények között kelljen főznie. A kész fagyasztva szárított ételeket a hadseregben, a mentésben vagy az űrhajózásban is használják, ahol nagyon fontos az élelmiszerek könnyű szállítása és tárolása.

Érdemes azonban emlékezni arra, hogy a kész, fagyasztva szárított ételek, mint sok más élelmiszertermék, adalékanyagokat és tartósítószereket tartalmaznak, amelyek célja a termék eltarthatóságának meghosszabbítása. Ezért fontos odafigyelni az ilyen ételek összetételére, és mértékkel enni őket.

Leírás kibontása Leírás összecsukása