Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Turisztikai hűtőtáskák

Túrahűtők - a legjobb modellek a Sportano üzlet kínálatában

A túrázó hűtőtáskák egyre népszerűbbek azok körében, akik szeretnek időt tölteni a természetben. Néhány napos kirándulást tervez a városon kívülre az egész családdal? Szerelkezzen fel egy hűtőtáskával, hogy kempingezés közben mindig legyen kéznél friss és hideg ital és étel. Üzletünkben olyan jól ismert márkák hűtőit találja, mint a Campingaz, a Coleman és a RidgeMonkey.

Mik azok az utazási hűtőtáskák?

Az utazóhűtő egy hordozható hűtőszekrény, amelyet utazáshoz vagy kempingezéshez terveztek. Általában autóakkumulátorral vagy külső áramforrással, például napelemmel vagy áramfejlesztővel működik. A hagyományos hűtőszekrényekkel ellentétben az utazó hűtők általában kisebbek és könnyebbek, így könnyebben szállíthatóak.

A turisztikai hűtőszekrények típusai

Az utazási hűtőszekrényeknek három fő típusa van:

  • Termoelektromos hűtőszekrények - olyan hűtőszekrények, amelyek a hűtéshez termoelektromos technológiát használnak. Általában könnyebbek és olcsóbbak, mint a kompresszoros hűtőszekrények, de nem olyan hatékonyak a hűtésben.
  • Kompressziós hűtőszekrények - a hűtéshez kompresszort használnak. Hatékonyabb hűtést biztosítanak, mint a termoelektromos hűtőszekrények, de általában nehezebbek és drágábbak.
  • Abszorpciós hűtőszekrények - ezek a hűtőszekrények abszorpciós eljárást alkalmaznak a hűtéshez. Csendesek és nem igényelnek külső áramforrást, de kevésbé hatékonyak a hűtésben, mint a kompresszoros hűtők.

Egy jó utazó hűtőszekrény jellemzői

Egy jó utazóhűtőnek számos kulcsfontosságú tulajdonsággal kell rendelkeznie, hogy betöltse a célját és biztosítsa az élelmiszerek biztonságos tárolását.

Az első fontos jellemző a nagy hűtési kapacitás. Az utazó hűtőszekrénynek hatékony hűtőrendszerrel kell rendelkeznie, amely biztosítja, hogy a hőmérsékletet még magas környezeti hőmérsékleten is alacsonyan tartsa. Ez biztosítja, hogy az ételek biztonságosan fogyaszthatók, az italok és rágcsálnivalók pedig mindig hűvösek és frissítőek legyenek.

Egy másik fontos jellemző az alacsony energiafogyasztás. Egy turista hűtőszekrénynek energiatakarékosnak kell lennie, mivel utazásaink során általában nem jutunk konnektorhoz. Ezért jó választás lehet egy napelemes vagy akkumulátoros utazási hűtőszekrény, amely minimális energiát fogyaszt, és hosszú ideig képes működni egyetlen feltöltéssel.

Egy jó túrahűtőnek kis súlyúnak kell lennie, ezért könnyen szállíthatónak kell lennie, hogy könnyen magával vihesse egy kirándulásra. A túrahűtőnek kis méretűnek kell lennie, hogy könnyen elhelyezhető legyen az autóban, lakókocsiban vagy sátorban.

Az utazási hűtőszekrénynek időjárásállónak is kell lennie. Robusztusnak kell lennie, és ellen kell állnia a nedvességnek, a pornak, az ütéseknek és a szélsőséges hőmérsékletnek, hogy a legmostohább körülmények között is túlélje. Ez biztosítja, hogy nyugodtan használhassa az utazóhűtőt anélkül, hogy aggódnia kellene a sérülések miatt.

A könnyű kezelhetőség a jó utazóhűtő másik fontos jellemzője. Könnyen használhatónak és intuitívnak kell lennie, hogy könnyen változtathatja a beállításait, és egyéni igényeihez igazíthatja. Célszerű olyan modelleket választani, amelyek rendelkeznek hőmérséklet-szabályozással és automatikus kikapcsolással túlmelegedés vagy túlmelegedés esetén, hogy megelőzzék a károkat és a biztonsági kockázatokat. Az utazó hűtőszekrény méretének az Ön igényeihez és a tárolt termékek mennyiségéhez kell igazodnia.

Az utazóhűtőnek rendelkeznie kell biztonsági rendszerekkel, például automatikus leállással túlmelegedés vagy túlmelegedés esetén, hogy megelőzze a károkat és a biztonsági kockázatokat.

Leírás kibontása Leírás összecsukása