Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Bowflex

Bowflex

A Bowflex egy jó hírű amerikai márka, amely fitneszeszközök gyártására specializálódott. A vállalat a Nautilus Inc. globális konglomerátumhoz tartozik. A Bowflex, amelyet 1986-ban alapítottak, és mára az egyik legnagyobb gyártója a kardió edző- és otthoni edzőtermi berendezéseknek. A márka széles választékában olyan intelligens eszközök is megtalálhatók, amelyek folyamatosan nyomon követik a fizikai aktivitást.  

A márka forradalmasította az innovatív erőnléti eszközök létrehozásának korábbi megközelítését. Elsőként hozott forgalomba olyan fitneszeszközöket, amelyek hatékony energiafeszültséget létrehozó polimer rudak rendszerét használják. A folyamatos fejlesztéseknek és a modern technológiákba történő beruházásoknak köszönhetően a márka erős pozíciót épített ki a piacon, és a világ egyik vezető fitneszeszköz gyártójává vált.  

A Bowflex termékek nem csak magas minőségi színvonalon készülnek, hanem egyedi kialakításuk is van, amely zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen életterbe. A Bowflex termékcsalád esztétikáját, eleganciáját és funkcionalitását bizonyítja a márka számos globális díja, köztük a Red Dot Design Award. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása