Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Burley

Az amerikai Burley vállalat kerékpár utánfutók és gyermekülések globális gyártója. Az évek során a márka jelentősen fejlődött, és folyamatosan bővítette tevékenységi területét, így javítva termékeit. Ennek eredményeképpen minden Burley utánfutót és gyermekülést a részletekre odafigyelve fejlesztettek ki, és kényelmes ülésekkel, sötétített oldalablakokkal, szúnyoghálóval és fényvisszaverő elemekkel vannak felszerelve, amelyek magas szintű biztonságot nyújtanak sötétedés utáni lovagláskor.  

A márka legnépszerűbb termékei közé tartoznak a funkcionális, tartós és könnyű Burley Bee, Encore, D'lite és Honey Bee kerékpár utánfutók, amelyek gyorsan sarokba szorították a piacot, és világszerte számos kerékpáros elismerését elnyerték. Kiváló kivitelezés jellemzi őket. Tartós szöveteket is használnak, amelyek rendkívül ellenállóak a mechanikai sérülésekkel szemben. Ráadásul a pótkocsik minimálisra csökkentik a rázkódások érzetét, amikor egyenetlen terepen haladunk. 

Tevékenysége során a márka számos külföldi piacon, köztük Európában is elkezdte forgalmazni termékeit. A Burley kínálata nagyon széles, így mind a kezdők, akik egy alap kerékpár utánfutót keresnek, mind a haladó felhasználók, akik számára elengedhetetlen egy magas színvonalú, multifunkcionális berendezés, megtalálják a megfelelő felszerelést. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása