Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

CatEye

Az 1945-ben alapított japán CatEye márka funkcionális kerékpáros kiegészítők gyártására specializálódott. A vállalat egyik úttörő terméke a villogó fény volt, amelyet 1964-ben szabadalmaztattak. Nem sokkal később a CatEye márkanév alatt innovatív, LED-diódákkal felszerelt számlálókat és kerékpárlámpákat is létrehoztak. Ezek a fejlesztések lehetővé tették, hogy a vállalat a világ egyik vezető kerékpáralkatrész-gyártójává váljon, amelyet minden kerékpáros edzés során használnak. 

A CatEye vállalat a kezdetektől fogva a fejlesztésre összpontosított, és nem állt meg a korábbi eredményeknél. Ennek köszönhetően termékei évek óta a kerékpársport technológiai fejlődésének szinonimái. A mai lámpák és pultok tökéletesen kidolgozottak, és a lehető legmagasabb szinten látják el feladatukat. A márka széles kínálatában különleges tartók, kosarak, bidonok és tükrök is megtalálhatók. 

Érdemes a CatEye termékeit választani, hogy kerékpározás közben a lehető legnagyobb kényelmet és biztonságot biztosítsa. A márka alkatrészei a profi kerékpárosoknak és a sportolás elején járó amatőröknek egyaránt szólnak. A CatEye egy hagyományokkal rendelkező márka, amely egész tevékenysége során többször is díjat kapott, és cikkei elnyerték a világ ISO tanúsítványait, amelyek biztosítják az etikus gyártási folyamatot. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása