• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Cornilleau

Termékek: 1

View as
Cornilleau

A Cornilleau egy francia márka, amely 1969 óta gyárt speciális teniszasztalokat. A tömeggyártás a BHV Paris 300 asztalra szóló nagy megrendelésével kezdődött. Bár egy kisvállalatot ilyen mennyiséget előállító professzionális gyárrá alakítani lehetetlennek tűnt, a kihívást sikerült teljesíteni és sikeresen végrehajtani. Azóta a márka népszerűsége egyre nőtt, és az asztalitenisz-felszerelések egyik vezető gyártójává vált.  

1976-ban Cornilleau partnerséget kötött a neves sportolóval, a többszörös francia és európai asztaliteniszbajnokkal, Jacques Secretin-nel. Ez a partnerség tette híressé a vállalatot, és a sportoló bekapcsolódott a gyártási folyamatba, gyakorlati tudását átadva a gyárnak. Az eredmény rendkívül funkcionális kiegészítők. 1988 óta a Cornilleau az asztalitenisz sportágat is felkarolta, és laminált kültéri teniszasztalok gyártásával kezdte el széles körben népszerűsíteni. 

1995-ben a vállalat piacra dobta az első összecsukható asztalokat, amelyek forradalmasították a tömeggyártás korábbi megközelítését. Alig öt évvel később a márka egyéb kiegészítőket, például asztalitenisz-ütőket és asztaliteniszlabdákat is felvett a kínálatába. 

Ma a márka vitathatatlanul vezető szerepet tölt be az asztaliteniszhez szükséges és praktikus kiegészítők gyártásában. A Cornilleau termékeket használhatják a profi teniszezők, a kezdők és azok, akik számára az asztalitenisz aktív szórakozási forma.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása