Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Gipara

Gipara

A Gipara egy olyan vállalat, amelynek eredete 2015-re nyúlik vissza. Sportkellékek (Gipara Fitness sorozat) gyártására szakosodott: edzőgumik, súlyok, szőnyegek, ugrókötelek és edzőruházat (Gipara Wear sorozat). A folyamatos technológiai fejlesztéseknek és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően a márka gyorsan meghódította a sportpiacot. Jelenleg a Gipara felszerelések számos edzőteremben és fitneszklubban megtalálhatók, de az otthoni edzés során is sikeresen használhatók, hogy növeljék a kényelmet és a hatékonyságot bármilyen sporttevékenység során. 

A Gipara márka minden részletre odafigyelve gyártja termékeit. Ennek eredményeképpen a Gipara minden, a piacra kerülő kiegészítője a legmagasabb minőséget képviseli, és nagyon tartós és funkcionális.  

A Gipara csapata olyan szakemberekből áll, akik a legújabb trendeket keresve elemzik a piacot, és a legmodernebb technológiák felhasználásával készítenek kiegészítőket és ruhákat. A kivitelezés minőségén kívül a Gipara termékeket egyedi design jellemzi, amely növeli a kiegészítők esztétikai értékét. 

A Gipara tartozékokat naponta több ezer elégedett felhasználó és több mint 500 klub használja világszerte több mint tizenöt országban.

Leírás kibontása Leírás összecsukása