• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Nikwax

Nem találunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.
Nikwax

A Nikwax története 1977-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Nick Brown kifejlesztett egy új összetételű lábbeli vízálló terméket. A fejlett viasz kiváló vízlepergető képességet biztosított a lábbelik számára, és rendkívül hatékony volt. Brown találmánya gyorsan forradalmasította a lábbelik piacát, és megnyitotta az utat a vízálló termékek új fejlesztései előtt. Ma a Nikwax az egyik legelismertebb gyártója a speciális vízálló anyagoknak, nemcsak lábbelikhez, hanem ruházathoz, gyapjúszövetekhez, sőt még sátrakhoz is. A márka emellett professzionális mosószerekből álló termékcsaláddal is rendelkezik. 

Az évek során a Nikwax folyamatosan fejlődött, fejlett anyagokat fejlesztett ki, hogy megfeleljen a piacon folyamatosan megjelenő új szálak igényeinek. Ez lehetővé tette a márka számára, hogy innovatív rendszereket és technológiákat fejlesszen ki, amelyek közvetlenül hozzájárulnak az egyes vízszigetelt termékek minőségéhez. A Nikwax kínálatában megtalálható a "TZ Direct", amely ideális a GORE-TEX® membrános ruhákhoz vagy lábbelikhez, és a "SoftShell Proof Wash-In", amely ideális a softshell szövetekhez. 

A Nikwax aláírt termékei a vízálló anyagok tökéletes keverékei, amelyek fokozzák az egyes szövetek természetes teljesítményét és kiváló vízlepergető képességet biztosítanak. Érdemes beruházni a Nikwax vízszigetelő és mosószerekbe, hogy tovább javítsa sport- és kempingfelszerelésének ápolását. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása