Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

TREXO

A Trexo egy lengyel márka, amely a fitnesz, az erősítő edzés és a küzdősportok iránt elkötelezett. Kiváló minőségű termékek széles választékát kínálja, amelyek mind a tapasztalt játékosok, mind a fizikai aktivitással kalandozó emberek számára segítséget nyújtanak edzési céljaik eléréséhez.

A klasszikus terhelések kategóriájában a Trexo súlyzókat, súlyzókat és tányérokat kínál. A súlyzók és súlyzók különféle súlyváltozatokban állnak rendelkezésre, lehetővé téve az egyéni preferenciák és edzési célok szerinti beállítást. Az otthoni edzőtermekhez és olimpiai lökhárítókhoz egyaránt használható tányérok szilárdak és tartósak, biztosítva a biztonságos erőgyakorlatokat. A Trexo súlyzó- és rúdkészletek átfogó megoldást jelentenek azok számára, akik komplett edzőfelszerelést keresnek.

Állítható terhelések esetén a Trexo márka súlyzókat, kettlebelleket és súlyzókat kínál, amelyek lehetővé teszik a súly beállítását az egyéni preferenciákhoz és a változó edzési igényekhez. Az állítható súlyok különféle gyakorlatokat tesznek lehetővé, valamint hatékonyan fejlesztik az erőt és az állóképességet.

A Trexo a fitnesz- és jógaedzésekhez is tartozékok széles skáláját kínálja. A szőnyegek, görgők, jógakockák és a szabadon álló boxzsák pótolhatatlan eszközök, amelyek támogatják az erő, a hajlékonyság és az egyensúly fejlesztését. A kiváló minőségű anyagokból készült Trexo tartozékok tartósságot és kényelmet biztosítanak az edzés során.

A márka fitneszgépeket is kínál, például szobakerékpárokat, elliptikus kerékpárokat és evezőgépeket. Ezek a professzionális eszközök hatékony fitneszedzést, kalóriaégetést és fizikai teljesítmény javítását teszik lehetővé.

A Trexo egy olyan márka, amely termékei minőségére, innovációjára és funkcionalitására összpontosít. Bármi legyen is az edzéscélja vagy szintje, a Trexo megadja azokat az eszközöket, amelyek segítségével nagyszerű formába kerülhet. Válassza a Trexo-t és lépje túl jelenlegi edzési lehetőségeit!

Leírás kibontása Leírás összecsukása