Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Victorinox

A Victorinox egy nemzetközileg elismert svájci márka, amely leginkább a rendkívül funkcionális és tartós kések, zsebkések és konyhai kiegészítők gyártásáról ismert. A vállalat története 1884-ben kezdődött, amikor Karl Elsener úgy döntött, hogy a kézművesség és a minőség iránti szenvedélyébe fektet, és a Schwyz kantonban található festői Ibach városában alapította meg a vállalatot.

1891-ben a Victorinox először a svájci hadseregnek adott megrendelést, és katonakésekből álló kollekciót gyártott. Azóta a márka a svájci tiszti kések két hivatalos beszállítójának egyikévé vált, a megbízhatóság és a precíz kézművesség szimbólumává.

A Victorinox olyannyira nagyra értékeli termékeit, hogy még a NASA űrhajósai is a márka kései nélkülözhetetlenek az alapfelszerelésükhöz. Ez bizonyítja a Victorinox termékek páratlan minőségét és megbízhatóságát, amelyek a legkeményebb körülmények között is megállják a helyüket.

A márka másik egyedülálló terméke a Swisscard, egy hitelkártya formátumú szerszámkészlet. A Swisscard olyan eszközöket tartalmaz, mint olló, penge, körömreszelő, csavarhúzó, toll, műanyag fogpiszkáló és csipesz. Ez egy praktikus és kompakt megoldás, amely minden helyzetben beválik.

A Victorinox egy olyan márka, amely a kézműves hagyományokat ötvözi a modern dizájnnal és innovációval. Termékei a svájci precizitás és minőség szimbólumai, amelyeket a szakemberek, a szabadtéri sportok szerelmesei és mindenki, aki értékeli a megbízhatóságot és a funkcionalitást, nagyra értékel.

Leírás kibontása Leírás összecsukása