Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Zamst

A Zamst egy japán márka, amely 1993 óta sportolók, felnőttek és gyermekek számára készült stabilizátorok és ortézisek gyártására szakosodott. A NIPPON SIGMAX Co. corporation, Ltd. által alapított márka a világ egyik legfejlettebb technológiájú és legmegbízhatóbb sportortopédiai vállalataként szerzett hírnevet.

A Zamst termékek kiváló kényelmet, támogatást és védelmet nyújtanak, így nélkülözhetetlenek mindazok számára, akik a lehető legjobb védelmet szeretnék nyújtani ízületeiknek és izmaiknak. A Zamst ortézisek és stabilizátorok a legújabb technológia és a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készülnek, ami garantálja tartósságukat és hatékonyságukat.

A Zamst márka megérdemelt elismertségét a nemzetközi sportéletben megerősíti az a tény, hogy termékeit először a japán férfi röplabdacsapat használta az 1992-es barcelonai olimpián. Azóta a Zamst márka termékei világszerte támogatják a sportolókat, segítve őket abban, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák, és megvédjék őket a sérülésektől.

Ha a Zamstot választja, nemcsak a legmagasabb minőségű stabilizátorokat és ortéziseket választja, hanem a fejlett technológiát, a hosszú élettartamot és a biztonságot is, hogy segítse Önt sportcéljai elérésében. A Zamst egy olyan márka, amelyben megbízhat, ha védelemről és támogatásról van szó a sportolás minden szintjén.

Leírás kibontása Leírás összecsukása