Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Úszó mellények

Mellény úszni tanuláshoz - a helyes és biztonságos választás a Sportano üzletben 

Az úszástanulás biztonságának garantálása alapvető fontosságú, mivel nem mindenki érzi magát azonnal magabiztosnak a vízben, vagy nem rendelkezik megfelelő készségekkel. Ezért jó ötlet, ha megfelelő felszereléssel, például úszni tanulómellénnyel vagy felhajtómellénnyel felszerelkezik. Mindössze annyit kell tennie, hogy a méret és a felhasznált anyagok tekintetében, amelyek a felhajtóerőért és a kényelemért felelősek, a megfelelő modellt választja. A Sportanónál olyan neves márkák úszómellényeit találja, mint az AQUASTIC, a Splash About és a Sevylor

Hogyan garantáljuk a biztonságot az úszásoktatás során? 

Az úszás kiváló tevékenység, amely javítja a fizikai erőnlétet, és felelős a test formálásáért és az izmok erősítéséért. Úszni tanuláskor fontos, hogy ügyelj a biztonságodra, és ismerkedj a vízzel, hogy ne csüggedj el túl gyorsan, ha irányíthatatlanul manőverezel. Ezért jó ötlet, ha a megfelelő úszómellényt tartja magánál; a kapható modellek között felnőtteknek és gyerekeknek való úszómellényeket is talál. A termékek mérete, súlya és gyakran színe is eltérő. Emellett ne feledkezzen meg a megfelelő fürdőruháról és napvédelemről sem (attól függően, hogy hol tanul úszni).  

Mindenekelőtt, amikor elkezdjük, célszerű egy tapasztalt oktató segítségét választani, aki gondosan bemutatja az úszással kapcsolatos összes szabályt. Vészhelyzet esetén egy vízimentő is rendelkezésre áll majd, ami nagyban növeli a felnőttek és a gyerekek biztonságérzetét.  

Milyen jellemzőkkel kell rendelkeznie a biztonságos mellénynek az úszástanuláshoz? 

Az úszni tanuló mellényeket, más néven úszómellényeket általában fürdőruha vagy úszódressz fölött viselik. Ezek gyakran úszásra is alkalmas habszivacs mellények, amelyek speciális habúszókkal rendelkeznek, amelyek - modelltől függően - eltávolíthatók vagy nem. Nem hasonlíthatók a mentőmellényekhez, amelyeket arra terveztek, hogy a személyt a víz felett tartsák, bármilyen helyzetben. A felnőtteknek vagy gyermekeknek szánt úszómellények kissé eltérő kialakításúak. Mindenekelőtt arra tervezték őket, hogy segítsék viselőjüket a megfelelő pozíció elérésében úszás közben.  

Ezt a típusú mellényt leggyakrabban a gyermekek használják, ezért a piacon a gyermek úszómellények széles választéka kapható. Szorosan illeszkedik a gyermek testéhez anélkül, hogy korlátozná a mozgást. Amikor a gyermek egy kicsit felnő, választhat gyermek mentőmellényt, amelyet úgy terveztek, hogy támogassa a mozgást, és azoknak szól, akik már sokkal magabiztosabbak a vízben. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő mellényt az úszástanuláshoz? 

Először is fontos, hogy a megfelelő modellt a viselője méretéhez igazítsa, mivel az úszómellények általában úszó mellényekkel rendelkeznek, amelyek eltávolíthatók és beállíthatók a termék mérete. A gyermekmellények esetében azonban célszerű már a kezdetektől fogva olyan modellt választani, amely megfelel a gyermek magasságának, súlyának és életkorának, és rendelkezik UPF réteggel a nap káros sugarai elleni védelem érdekében. Ezenkívül figyeljen a gyártás anyagára, ahol általában műanyagokat, például poliésztert használnak. Sokkal jobbak azonban a neoprénből készült mellények a hőkomfort érdekében. Néha nejlonréteggel, amely a fokozott sérülésállóságért felelős. 

Az úszni tanuláshoz szükséges tipikus mellények mellett felszerelheti magát egy úszómellénnyel is, amely azoknak szól, akik már magabiztosabban érzik magukat a vízben. Úgy tervezték őket, hogy támogassák, ugyanakkor ne korlátozzák a mozgást.  

Az úszásoktatáshoz mellényt kínáló márkák 

A Sportano.hu sportbolt kínálatában kiváló minőségű úszómellényeket talál gyermekeknek és felnőtteknek. A legfiatalabbak számára készült modellek között speciális úszó mellényeket vásárolhat kisgyermekek számára ujjakkal. Kicsit nagyobb gyermekek számára ideálisak a felhajtó derékmellények. Itt olyan márkák professzionális termékeit találja, mint az AQUASTIC, a Splash About és a Sevylor. Minden modellt úszni tanuláshoz terveztek, és különböző típusú rögzítésekkel rendelkeznek, így a terméket az Ön igényeihez igazíthatja. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása