• Ingyenes szállítás
 • 30 napos visszatérítés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Úszó mellények

Termékek: 16

View as
 1. Aquarius Puddle Jumper gyermek úszó mellény Shark zöld 1070
  8 150,00 Ft
  OS

  1

 2. Aquarius Puddle Jumper Fish gyermek úszó mellény kék 1072
  8 150,00 Ft
  OS

  1

 3. Aquarius Puddle Jumper Octopus gyermek úszó mellény lila 1071
  8 150,00 Ft
  OS

  1

 4. Sevylor gyermek úszómellény Puddle Jumper Pink Fairy rózsaszín 2000034971
  11 775,00 Ft
  OS

  1

 5. Sevylor gyermek úszó mellény Puddle Jumper Piros Kalóz piros 2000034962
  11 775,00 Ft
  OS

  1

 6. Sevylor gyermek úszó mellény Puddle Jumper Duck sárga 2000034975
  11 775,00 Ft
  OS

  1

 7. Sevylor Puddle Jumper gyermek úszómellény Teknős kék és zöld 2000037930
  11 775,00 Ft
  OS

  1

 8. Sevylor Puddle Jumper gyermek úszó mellény Papagáj zöld 2000037927
  11 775,00 Ft
  OS

  1

 9. Sevylor gyermek úszó mellény Puddle Jumper Homár kék 2000037929
  11 775,00 Ft
  OS

  1

 10. Gyermek AQUASTIC belay mellény rózsaszín HT-16879
  10 870,00 Ft
  9 055,00 Ft
  S M

  2

 11. Gyermek biztonsági mellény AQUASTIC kék HT-16879
  10 870,00 Ft
  9 055,00 Ft
  S M

  2

Mellény úszni tanuláshoz - a helyes és biztonságos választás a Sportano üzletben 

Az úszástanulás biztonságának garantálása alapvető fontosságú, mivel nem mindenki érzi magát azonnal magabiztosnak a vízben, vagy nem rendelkezik megfelelő készségekkel. Ezért jó ötlet, ha megfelelő felszereléssel, például úszni tanulómellénnyel vagy felhajtómellénnyel felszerelkezik. Mindössze annyit kell tennie, hogy a méret és a felhasznált anyagok tekintetében, amelyek a felhajtóerőért és a kényelemért felelősek, a megfelelő modellt választja. A Sportanónál olyan neves márkák úszómellényeit találja, mint az AQUASTIC, a Splash About és a Sevylor

Hogyan garantáljuk a biztonságot az úszásoktatás során? 

Az úszás kiváló tevékenység, amely javítja a fizikai erőnlétet, és felelős a test formálásáért és az izmok erősítéséért. Úszni tanuláskor fontos, hogy ügyelj a biztonságodra, és ismerkedj a vízzel, hogy ne csüggedj el túl gyorsan, ha irányíthatatlanul manőverezel. Ezért jó ötlet, ha a megfelelő úszómellényt tartja magánál; a kapható modellek között felnőtteknek és gyerekeknek való úszómellényeket is talál. A termékek mérete, súlya és gyakran színe is eltérő. Emellett ne feledkezzen meg a megfelelő fürdőruháról és napvédelemről sem (attól függően, hogy hol tanul úszni).  

Mindenekelőtt, amikor elkezdjük, célszerű egy tapasztalt oktató segítségét választani, aki gondosan bemutatja az úszással kapcsolatos összes szabályt. Vészhelyzet esetén egy vízimentő is rendelkezésre áll majd, ami nagyban növeli a felnőttek és a gyerekek biztonságérzetét.  

Milyen jellemzőkkel kell rendelkeznie a biztonságos mellénynek az úszástanuláshoz? 

Az úszni tanuló mellényeket, más néven úszómellényeket általában fürdőruha vagy úszódressz fölött viselik. Ezek gyakran úszásra is alkalmas habszivacs mellények, amelyek speciális habúszókkal rendelkeznek, amelyek - modelltől függően - eltávolíthatók vagy nem. Nem hasonlíthatók a mentőmellényekhez, amelyeket arra terveztek, hogy a személyt a víz felett tartsák, bármilyen helyzetben. A felnőtteknek vagy gyermekeknek szánt úszómellények kissé eltérő kialakításúak. Mindenekelőtt arra tervezték őket, hogy segítsék viselőjüket a megfelelő pozíció elérésében úszás közben.  

Ezt a típusú mellényt leggyakrabban a gyermekek használják, ezért a piacon a gyermek úszómellények széles választéka kapható. Szorosan illeszkedik a gyermek testéhez anélkül, hogy korlátozná a mozgást. Amikor a gyermek egy kicsit felnő, választhat gyermek mentőmellényt, amelyet úgy terveztek, hogy támogassa a mozgást, és azoknak szól, akik már sokkal magabiztosabbak a vízben. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő mellényt az úszástanuláshoz? 

Először is fontos, hogy a megfelelő modellt a viselője méretéhez igazítsa, mivel az úszómellények általában úszó mellényekkel rendelkeznek, amelyek eltávolíthatók és beállíthatók a termék mérete. A gyermekmellények esetében azonban célszerű már a kezdetektől fogva olyan modellt választani, amely megfelel a gyermek magasságának, súlyának és életkorának, és rendelkezik UPF réteggel a nap káros sugarai elleni védelem érdekében. Ezenkívül figyeljen a gyártás anyagára, ahol általában műanyagokat, például poliésztert használnak. Sokkal jobbak azonban a neoprénből készült mellények a hőkomfort érdekében. Néha nejlonréteggel, amely a fokozott sérülésállóságért felelős. 

Az úszni tanuláshoz szükséges tipikus mellények mellett felszerelheti magát egy úszómellénnyel is, amely azoknak szól, akik már magabiztosabban érzik magukat a vízben. Úgy tervezték őket, hogy támogassák, ugyanakkor ne korlátozzák a mozgást.  

Az úszásoktatáshoz mellényt kínáló márkák 

A Sportano.hu sportbolt kínálatában kiváló minőségű úszómellényeket talál gyermekeknek és felnőtteknek. A legfiatalabbak számára készült modellek között speciális úszó mellényeket vásárolhat kisgyermekek számára ujjakkal. Kicsit nagyobb gyermekek számára ideálisak a felhajtó derékmellények. Itt olyan márkák professzionális termékeit találja, mint az AQUASTIC, a Splash About és a Sevylor. Minden modellt úszni tanuláshoz terveztek, és különböző típusú rögzítésekkel rendelkeznek, így a terméket az Ön igényeihez igazíthatja. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása