Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Neoprén rövidnadrágok

Neoprén nadrág és rövidnadrág - kényelmes és praktikus választás a Sportano.hu üzletben

A neoprén nadrág és rövidnadrág elengedhetetlen ruhadarab a vízi sportok kedvelőinek, mint az úszás, szörfözés, búvárkodás és vitorlázás. Ezeket a speciális ruhadarabokat úgy fejlesztették ki, hogy kényelmet, hővédelmet és mozgásszabadságot biztosítsanak. A Sportano.hu oldalon professzionális neoprén nadrágokat és rövidnadrágokat találhat olyan neves márkáktól, mint a HUUB, a Helly Hansen vagy az O'Neill.

A hőszigetelés jellemzői neoprén ruházatban

A neoprén egy olyan anyag, amely tökéletesen szigeteli a hőt, ezért a neoprén nadrág és rövidnadrág ideális azok számára, akik a vízi sportok gyakorlása közben hőérzetet szeretnének élvezni. A neoprén sejtszerkezete lehetővé teszi egy vízréteg megtartását az anyag és a bőr között, amelyet a testhő melegít fel, minimalizálva a hőveszteséget. Ennek köszönhetően a felhasználók hosszabb időt tölthetnek a vízben anélkül, hogy megtapasztalnák a hideggel járó kellemetlenségeket.

Neoprén nadrágok és rövidnadrágok alkalmazása vízi sportokban

A neoprén nadrágot és rövidnadrágot széles körben használják különféle vízi sportokban, mint például:

  • Nyíltvízi úszás: a hosszú távú úszók vagy hideg körülmények között a neoprén nadrágok és rövidnadrágok alapvető hővédelmet nyújtanak.
  • Szörf, windsurf és kitesurf: azok a sportolók, akik ezeket a sportágakat gyakorolják, neoprén nadrágot és rövidnadrágot használnak, hogy megvédjék magukat a hidegtől, a széltől és a deszka dörzsölésétől.
  • Búvárkodás és vitorlázás: ezekben a tudományágakban a neoprén nadrágot és rövidnadrágot kiegészítő hővédelemként és szélvédőként használják.

A megfelelő neoprén vastagság kiválasztása

A neoprén anyag vastagsága fontos tényező a neoprén nadrág és rövidnadrág kiválasztásakor. Ez a vastagság általában 1 és 5 mm között változik. Minél vastagabb a neoprén, annál jobb a hőszigetelés. Aki hosszabb időt tölt hideg vízben, annak vastagabb szövet (3-5 mm) választása javasolt, melegebb körülmények között pedig vékonyabb neoprén (1-3 mm) is elegendő.

Az anyag rugalmassága, viselési komfort és gyorsan száradó praktikus megoldások

Nagy rugalmasság jellemzi , amely lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést a testhez, miközben biztosítja a mozgás szabadságát. A neoprén rugalmasságának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít a nadrágok és rövidnadrágok viseléséhez különféle vízi tevékenységek során. Ezenkívül a neoprén ruházatot úgy tervezték, hogy csökkentse a bőr és az anyag közötti súrlódást, ami minimálisra csökkenti a súrlódás és az irritáció kockázatát . Sportruházatnál fontos, hogy az anyag gyorsan száradjon. A neoprén egy olyan anyag, amely lehetővé teszi a gyors száradást, ami azt jelenti, hogy a neoprén nadrág és rövidnadrág praktikus és könnyen tisztán tartható. A gyorsan száradó ruha rendkívül fontos az edzés után gyakran átöltözõ felhasználók kényelme érdekében.

Leírás kibontása Leírás összecsukása