Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Paddle ütők

Paddel ütők - válasszon a megfelelőt a Sportano sportboltban

A Sportano.hu oldalon található ütők a legjobb hely, ahol ütőket vásárolhatsz ehhez a sporthoz. Itt csak a bevált és tapasztalt márkák szakemberei által kiválasztott berendezéseket gyűjtöttük össze. Tapasztalati szinttől függetlenül, itt megtalálja az igényeinek megfelelő ütőt. A különböző formák, márkák és anyagok lehetővé teszik, hogy a felszerelés tökéletesen illeszkedjen a felhasználóhoz. Győződjön meg róla saját maga, ha a Sportano legjobb minőségű ütőjét választja. 

Hogyan válasszak ütőt?

Padel - az ütő a kényelmes és biztonságos játékok legfontosabb eleme. Kíváncsi, hogyan válassza ki a megfelelő modellt? Érdemes tudni, hogy a piacon különböző formájú padel-ütők vannak: kerek, gyémánt és könnycsepp alakúak. A kerek ütők ideális választás kezdők számára. Az édes pontjuk a fej középső részén található. Ez a felszerelés nagyszerű érzést ad a labda feletti irányításról. A gyémánt alakú ütő a haladó felhasználók és a profik dinamikus játékához készült. A sweet spot közelebb helyezkedik el a fej szélesebb részéhez, ami hatékony és pontos támadást tesz lehetővé. A könnycsepp alakú ütő viszont egy meglehetősen sokoldalú felszerelés. A sweet spot a kerek és a gyémánt ütők között helyezkedik el. Ez a forma a kezdők és a haladók választása egyaránt. 

Az alak mellett az ütő súlya is nagyon fontos. A kezdőknek érdemes könnyebb modelleket választaniuk, mivel ezeket könnyebb irányítani, és nem fáradnak el olyan gyorsan. A nehezebbeket olyan profiknak szánják, akik értékelik az agresszív, erőteljes ütéseket. A különböző modellek egyensúlyukban is különböznek. A kerek ütőknél az egyensúly általában a nyélen, a gyémánt alakú ütőknél a fejen, a csepp alakú ütőknél pedig az egész ütőn elosztva található. Érdemes megemlíteni, hogy milyen anyagból készül az ütő. Az elülső része általában habból vagy EVA-ból készül. Ez utóbbit a nagyobb tartósság jellemzi. Az ütők markolata általában üvegszálból vagy szénszálból készül

Paddle rakéták - árak, típusok, márkák

A Sportanónál különböző formájú ütőket talál a különböző stílusoknak és játékszinteknek megfelelően. Itt összegyűjtöttük a piac legjobb márkáinak modelljeit, mint például a Head vagy a Babolat, többek között. A berendezések árai igen változatosak, mivel többek között a gyártás során felhasznált anyagtól és technológiától függnek. A felső kategóriás ütők akár 1000 PLN-nél is többe kerülhetnek, de a kezdőknek szánt felszerelések sokkal olcsóbbak. Az innovatív INNEGRA™ kompozit anyagból készült, rezgéscsökkentő és kiváló irányíthatóságot biztosító ütőket például alig több mint 200 fontért találhat. Egyes modellek saját innovációinkat is tartalmazzák, mint például az Integrált Védőrendszer, amely ellenállóvá teszi az ütőket a mechanikai sérülésekkel szemben. Válassza a legmagasabb minőségű felszerelést a Sportanóval! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása