Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Korcsolyázás

Korcsolyázás - professzionális felszerelések és kiegészítők a legmagasabb szinten a Sportano üzletben 

A Sportano.hu görkorcsolya kategóriája a piac legjobb termékeit kínálja tapasztalt és szakosodott márkáktól. A vezető gyártók felszereléseit mind a profik, mind a sportkalandjukat most kezdő sportolók választják. Az üzletünkben kapható termékek az év bármely szakában bizonyítják magukat - itt különféle robogókat, görkorcsolyákat és gördeszkákat talál. Ezenkívül rengeteg olyan tartozékot talál, amelyek biztosítják a biztonságát, akár trükközik a rámpán, akár csak gyorsan szeretne eljutni a munkába vagy az iskolába. A Sportanónál a korcsolyázás garantálja a szilárd és biztonságos felszerelést minden tudásszintű ember számára. 
 
A korcsolya kategóriában elérhető számos tartozéknak köszönhetően nemcsak a saját, hanem a felszerelésed biztonságáról is gondoskodhatsz. Tárolja görkorcsolyáit a speciális görkorcsolya táskában, amely ellenáll a sérüléseknek. Ha robogóval közlekedik, tegye okostelefonját vagy kulcsait a kormányra erősíthető vízálló Frugal táskába. A korcsolyázás remek módja a szabadidő eltöltésének, de egyben praktikus módja annak is, hogy gyorsan átjusson egy zsúfolt városon. A Sportano shop görkorcsolya kategóriájában olyan márkák professzionális felszereléseit találja, mint a Razor, K2, Mechanics vagy Hudora. Bízzon modern technológiáikban és a világ minden tájáról származó elégedett ügyfelek véleményében! 

Gördeszkák, in-line görkorcsolyák és görkorcsolya kiegészítők 

A biztonságos korcsolyázáshoz a legmagasabb minőségű anyagokból készült professzionális felszerelésre van szükség - a Sportano kínálatában csak ilyen gondosan kiválasztott termékek találhatók. Ha híres akarsz lenni a közeli gördeszkaparkban, akkor egy masszív, megfelelően kemény és tartós gördeszka lesz a segítségedre. A Sportanónál megfelelő formájú klasszikus gördeszkákat találsz különböző méretekben. A gördeszka rendeltetésétől függően különböző átmérőjű és keménységű kerekek közül is választhat. A gördeszkákon található dizájnminták lehetővé teszik, hogy a felszerelést a stílusodhoz igazítsd. Míg a klasszikus gördeszka nagyszerű a trükkökhöz, a hosszabb távok megtételéhez választhatsz elektromos gördeszkát. A Sportano hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkező modelleket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy gyakori töltés nélkül tegyen meg hosszú távolságokat. 
 
Ha csak járdára és útra való gördeszkára van szükséged, válassz olyan gördeszkát, amelynek sima kerekeit városi környezetre tervezték. Ha nagyobb kihívást jelentő felületeket keres, itt nagyobb, terepjáró kerekeket talál. 
 
Ha csúcsminőségű inline korcsolyát keresel az igényeidnek megfelelően, akkor a legjobb helyen jársz. Itt a legjobb, tapasztalt márkák fitness, városi és sok más görkorcsolyát találsz. A K2 és a Rollerblade a különböző felhasználók számára készült görkorcsolyák vezető gyártói. A kompozit csúszósínnel, megfelelően kiválasztott ABEC szabványú csapágyakkal és nagyméretű kerekekkel ellátott fitnesz görkorcsolyák alkalmasak szabadidős korcsolyázásra. Ha pedig azt tervezi, hogy gördeszkáját gördeszkaparkban használja, válassza a városi kategóriából. Jellemző rájuk a sokkal nagyobb mozgékonyság és az adrenalinszint emelésének hatékonysága. Mindez a csapágyak vagy az alumínium csúszósínű csúszósínek magas ABEC-szabványának köszönhetően lehetséges. Ilyen felszereléssel a szlalom, a biztonsági kapaszkodás vagy a lélek őrlése tiszta öröm lesz. Ahhoz, hogy biztonságosan végezhessük őket, érdemes megvásárolni a megfelelő kiegészítőket - a sisakok vagy protektorok elengedhetetlenek. A Sportanónál megtalálja a legjobb és legtartósabb protektorkészleteket. A megfelelő anyagszövés a szilárd protektorokkal kombinálva nemcsak a biztonságot, hanem a kényelmet is biztosítja. 

A robogók legszélesebb választéka a teljesítménytől a szabadidős és elektromos robogókig 

A Sportano görkorcsolya kategóriája tökéletes hely a rollerek szerelmeseinek - itt felnőtt és gyermek felszereléseket egyaránt találsz. Ezek a járművek közé tartoznak a klasszikus robogók, elektromos robogók és freestyle robogók a trükkökhöz. A Sportano klasszikus robogók olyan márkáktól, mint a Hudora vagy a Street Surfing, a különböző méretű platformok széles választékát, valamint a keménység és a kerékátmérő tökéletes egyezését kínálják. A felfújt kerekek megfelelő párnázottságot biztosítanak, így a klasszikus robogóval még egyenetlen talajon is lehet közlekedni. Ezenkívül a berendezés kényelmesen összecsukható, így szállítás közben kevés helyet foglal. Manőverezhetőségét robusztus alumíniumszerkezet biztosítja. A legkisebbek számára háromkerekű rollereket is kínálunk, hogy biztosítsuk a stabilitást és segítsük őket a vezetés megtanulásában. Ezeken a robogókon a kormány magassága könnyen beállítható, hogy illeszkedjen gyermeke gyorsan változó magasságához. 
 
Ha olyan felszerelést keres, amellyel gyorsan mozoghat a városban, a Sportanóban tartós akkumulátorral ellátott elektromos robogókat talál, amelyeknek köszönhetően több tucat kilométert is utazhat töltés nélkül. Az adrenalinfüggők számára teljesítményrobogók széles választékát készítettük el. Ezek legfontosabb eleme a tömörítési rendszer - HIC, IHC, ICS vagy SCS. Biztos lehet benne, hogy minden egyes szerkezet a legnagyobb precizitással készült, mert a Sportanónál csak az iparág legjobb szakembereinek megoldásait kínáljuk - profiknak és amatőröknek egyaránt. Ezen kívül minden olyan tartozékot megtalál, amelyre a különböző robogók vezetéséhez szüksége van, beleértve a kormányra helyezhető tágas táskákat is. 

Gyermekkorcsolyák, görkorcsolyák és kiegészítők a Sportano korcsolya kínálatában. 

A Sportano gördeszka kategóriájában különböző színű gördeszkákat találsz lányoknak és fiúknak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy már egészen kicsi koruktól kezdve fejlesszék érdeklődésüket és fittek maradjanak. Ezen kívül itt a gyermekek számára görkorcsolyák és görkorcsolyák hatalmas választékát találja. Minden pár lehetővé teszi, hogy a cipő tökéletesen illeszkedjen a lábfej szerkezetéhez, miközben garantálja a könnyűséget és a kényelmet. A kerekek különböző lágyságának köszönhetően a képességeidnek megfelelő görkorcsolyát választhatsz. A kis átmérőjű kerekek nem teszik lehetővé a gyors és veszélyes sebesség kialakulását, ami jó a kezdőknek. A keményebb kerekek idősebb és tapasztaltabb felhasználók számára alkalmasak. A görkorcsolyák és görkorcsolyák élénk színekben pompáznak, amelyek biztosan vonzzák a kicsik szemét. 
 
És ne feledje, hogy a biztonság érdekében vásárolja meg a megfelelő, kifejezetten gyermekek számára tervezett sisakokat és védőfelszereléseket. Ha gördeszkázik, görkorcsolyázik vagy görkorcsolyázik, gyermeke térdén, könyökén és csuklóján legyenek protektorok. A Sportano kínálatában csak olyan tartozékokat talál, amelyek lehetővé teszik a megfelelő légáramlást, és megvédik gyermekét esés esetén. A Sportano tartozékok közül érdemes megemlíteni a speciális szendvicstáskákat, amelyeket a robogó kormányára rögzíthet, amikor gyermeke iskolába vagy a játszótérre megy. 

Mit találsz még a Sportano.hu korcsolyázás kategóriájában? 

A Sportano.hu korcsolyázás kategóriájában mindent megtalál, amire az amatőr és profi korcsolyázáshoz szüksége van. A terület olyan széles, hogy a gyermekfelszerelésektől a profiknak szánt fejlett termékekig terjed. A táskáktól a női és férfi fitneszkorcsolyákon, rollereken és párnákon át a quadokig. Ha nincs a közeledben gördeszkapark, akár saját rámpát is vásárolhatsz tőlünk. Ez egy nagyszerű módja annak is, hogy fejleszd a képességeidet vagy megtanulj alapvető trükköket. Ébreszd fel a benned rejlő gördeszkást, és válaszd ki a preferenciáidnak megfelelő felszerelést még ma - a gördeszkaparkok és a városi járdák már várnak rád! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása