Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Strandtörülközők

Törölközők a strandra - tartós és gyönyörű modellek találhatók a Sportano üzletben 

A nyár teljes lendületben van, ez a tökéletes időszak a pihenésre és a vízi tevékenységekre mindenki számára. Ha a tengerpartra vagy a tóhoz megyünk, érdemes magunkkal vinni a szükséges felszerelést, hogy megkönnyítsük a strandolást és a vízparti időtöltést. Ezért válassza a megfelelő strandtörülközőt, amely garantálja a megfelelő nedvszívó tulajdonságokat, ami rendkívül fontos a vízi tevékenységekhez. Kellemes tapintású és nagyobb méretekkel az egész család számára jól használható. A Sportanónál olyan professzionális márkák kiváló minőségű strandtörülközőit találja, mint a Splash About, FUNKY TRUNKS, Protest, Billabong, Cressi, Roxy, Quiksilver, Roxy, ARENA vagy Speedo.  

Csuklyás, kerek, pamut vagy gyorsan száradó strandtörülközőtípusok 

A strandtörülközők a modellek széles skálájáról szólnak, a legnépszerűbbek a strandfürdőtörülközők, a gyorsan száradó strandtörülközők és a pamut strandtörülközők. A vízi tevékenységek legfiatalabb szerelmeseinek válasszon kapucnival ellátott gyermek strandtörülközőt. Ezenkívül választhat kerek vagy téglalap alakú strandtörülközőt is - ezek a strandmodellek legnépszerűbb formái. Méretek és színek széles választékában kaphatók, így biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő modellt. Népszerű választás a vékony strandtörülköző, amely gyorsan felszívja a vizet, és nem foglal sok helyet a poggyászban. 

Hogyan válasszunk strandtörülközőt?  

Először is, a megfelelő törölköző kiválasztásakor válassza ki az igényeinek megfelelő méretet és formát, mivel a piacon a törölközők széles választéka kapható különböző méretekben. Ha gyorsan száradó strandtörülközőt keres, válasszon pamutból vagy mikroszálas anyagból készült modelleket. Ezenkívül érdemes ellenőrizni az anyag grammatikai súlyát, ami a vízfelvétel szempontjából rendkívül fontos. Vannak akár 400 g/m2 súlyú, azaz vékony strandtörülközők, amelyek gyorsan száradnak, és nem foglalnak sok helyet a poggyászban. A 400 és 500 g/m2 közötti súlyú, közepes vastagságú modellek hatékonyan és gyorsan szárítják a testet. Másrészt az 500 g/m2 feletti súlyúak vastag és nagyméretű strandtörülközők, amelyeket puha anyag jellemez. Tökéletesen szárítják a testet, de sajnos sokkal tovább tart a száradás. A strandra mindenképpen vékonyabb, megfelelő nedvszívó képességű törölközőket kell választani. 

Strandtörülköző anyagok 

A gyorsan száradó strandtörülközőnek megfelelően fel kell szívnia a nedvességet, valamint ki kell tűnnie puha textúrájával és a napfénnyel és a sós tengervízzel szembeni ellenálló képességével. Ez rendkívül fontos, különösen a gyermek strandtörülközők esetében, mivel nem szabad, hogy irritálják a bőrt és kellemetlenséget okozzanak. Leggyakrabban pamut strandtörülközőt talál, amely puha és kellemes tapintású. Mesterséges szálaktól mentes, így biztosítja, hogy nem okoz irritációt vagy allergiás reakciót. Gyorsan felszívja a vizet és nagyon tartós. Ezen kívül a strandtörülközőkhöz poliészterszálakból készült mikroszálas anyagot is használnak. Ennek az anyagnak a legnagyobb előnye, hogy jól felszívja a vizet, gyorsan szárad és nem foglal sok helyet.  

Strandtörülköző méretek 

A strandtörülköző kiválasztásakor fontos, hogy figyeljünk a megfelelő méretre és formára. A strandra vagy az uszodába leggyakrabban egy nagyméretű strandtörülközőt választanak, amely a vízből kiszállva az egész testet betakarja. A piacon különböző méretekben kaphatók modellek, ahol általában 50x100 cm-es strandtörülközőt, 90x180-as, 100x200-as, 150x200-as vagy 200x200-as strandtörülközőt találunk. Először is, a terméket a saját igényeihez kell igazítania, de a méretek és formák választéka óriási. Válassza ki a megfelelő vastagságú törölközőt is, ami befolyásolja, hogy milyen gyorsan szívja fel a vizet és szárad meg. A strandra érdemes kis súlyú törölközőket választani, amelyek azonnal felszívják a vizet, ugyanakkor nem foglalnak sok helyet a poggyászban. 

Gyerekeknek való strandtörülközők választéka 

Amikor gyermeke strandtörülközőjéről dönt, válasszon a kicsi korának és igényeinek megfelelő modellt, hogy ne legyen túl kicsi vagy túl nagy. Népszerűek a csuklyás strandtörülközők vagy strandponchók a gyermekek számára. A csuklya eltakarja a gyermek fejét és haját, így nem fázik a szélben, ráadásul a haja is gyorsabban szárad. Nagyobb gyermekek számára választhat egy nagyméretű strandtörülközőt, amely az egész testet betakarja, és kellemes tapintású is. A szövetek közül a gyorsan száradó mikroszálas a legjobb. Emellett figyelj a törölköző színeire és grafikájára, hogy a kisgyermeked élvezze a használatát. A rojtos strandtörülköző érdekes modell lehet, és a nagy színválasztéknak köszönhetően biztosan ki tudja választani a megfelelő terméket fiú vagy lány számára. 

Hogyan gondoskodik a strandtörülközőiről? 

A strandtörülköző, mint bármely más termék, a napfénynek és a sós tengervíznek való kitettség következtében romolhat. Ezért tanácsos megfelelően gondoskodni róla, hogy a termék hosszú évekig kitartson, és ugyanakkor megőrizze legfontosabb tulajdonságait. Minden használat után a törülközőt fel kell akasztani, és hagyni kell teljesen megszáradni, és a maradék homokot és egyéb szennyeződéseket el kell távolítani. Ezután ellenőrizze a törülköző mosási címkéjén található pontos adatokat, mivel egyes anyagoknak különleges hőmérsékleti követelményei vannak. Ha a hőmérsékletre vonatkozó információ nem jelenik meg, akkor jobb, ha alacsonyabb mosási fokozatot használ, hogy a törölköző ne változtassa meg az alakját mosás közben. A törölközőket mosás után a szabadban kell szárítani, mivel a napfénynek való kitettség segít megszabadulni a baktériumoktól, és megakadályozza a penész kialakulását.  

Strandtörülközőket kínáló márkák 

A Sportanónál olyan márkák kiváló minőségű strandtörülközőit kínáljuk, mint a Rip Curl, Splash About, FUNKY TRUNKS, Protest, Billabong, Cressi, Roxy, Quiksilver, Roxy, ARENA vagy Speedo. Nálunk különböző méretű és színvariációjú törölközőket talál, így felnőttek és gyermekek számára egyaránt jól használhatóak. A kicsik számára kapucnis törölközőket kínálunk, amelyek hatékonyan védik a fejüket a hidegtől. Az összes kapható modell tökéletes a strandoláshoz, ezért válassza ki a megfelelő modellt, hogy gyorsan megszárítsa testét, és megvédje a hidegtől és a nap káros sugaraitól. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása