Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Síkabátok

Sí dzsekik - tartsa magát kényelmesen és melegen minden lejtőn a Sportano shop segítségével 

Hőérzet, légáteresztő képesség, kényelem vagy vízállóság - ezek a legfontosabb jellemzők a téli sporttevékenységekhez való megfelelő ruházat kiválasztásakor. A Sportano.hu webáruház Sí dzsekik kategóriájában professzionális modelleket talál, amelyek magas szintű kényelmet, meleget és légáteresztő képességet biztosítanak síelés közben. Üzletünk választékában olyan bevált márkák női, férfi vagy gyermek sídzsekijeivel szerelheti fel magát, mint a Rossignol, Maloja, CMP, 4F, Dainese, LEGO vagy Peak Performance. A Sportano ruházata megfelel a kezdők, a középhaladók és a tapasztaltabb síelők igényeinek is.   

A megfelelő sí dzseki kiválasztása egyáltalán nem kell, hogy nehéz legyen. 

A jó női, férfi vagy gyermek sídzsekinek magas szintű hőkomfortot kell biztosítania. Hosszú ideig tartó szabadban tartózkodás és megerőltetés közben a test nagyon gyorsan kihűlhet. A sízubbonyok leggyakrabban pehelypaplan szigetelést (a libapehely vagy kacsapaplan a legjobb választás azok számára, akik magas hőszigetelésű modellt keresnek) és szintetikus szigetelést használnak. A pehelypaplant utánzó szigetelés, azaz a szintetikus szigetelés sokkal tartósabb és ellenállóbb a nedvességgel szemben. 

A sídzseki kiválasztásakor fontos, hogy figyeljünk a termék vízállóságára. Ezt a paramétert a vízoszlop magasságában mérik, pl. 5000 mm. A 3000-5000 mm-es paraméterű membrán a síkabátban védelmet nyújt a könnyű eső és hó ellen, míg az 5000-10000 mm-es értékű membrán garantálja a hatékony védelmet az eső ellen. Másrészt a 10000 mm-nél nagyobb membránnal rendelkező kabátmodellek nagyfokú védelmet nyújtanak az erős eső és hó ellen.  

A lejtőkön, különösen az intenzív tevékenységek során a termék légáteresztő képessége (MVTR) is fontos. A paramétert gramm/négyzetméterben határozzák meg, ami azt jelenti, hogy egy 24 órás időszak alatt mennyi vízgőz távozik kifelé. A termék 15000-30000 gr/m2/24h légáteresztő képessége biztosítja a jó légáteresztő képességet és a vízgőz elvezetését kifelé.  

Válasszon olyan sídzsekit, amely bővíthető hóövvel, vízálló cipzárakkal és cipzárakkal, valamint levehető vagy állítható kapucnival rendelkezik. A funkcionális zsebek az alapvető dolgok számára hasznosnak bizonyulnak. 

A lányoknak szánt síkabátot és a fiúknak szánt síkabátot úgy kell méretezni, hogy a legfiatalabb síelőknek is megfeleljen. Érdemes gondoskodni a megfelelő hőkomfortról és viselési kényelemről.  

Sí kabát és sípálya körülmények

A síeléshez megfelelő felszerelésre van szükség, amely megvéd a hidegtől, a széllökésektől, az esőtől és a hótól. A sídzsekit a sípályán végzett tevékenységekre tervezték, mivel tartós, vízálló, mégis légáteresztő anyagokból készült. Bármilyenek is legyenek a sípályák körülményei - jó ötlet beszerezni egy olyan sídzsekit, amely számos, síelés közben hasznos funkcióval rendelkezik. Ezek közé tartoznak a funkcionális zsebek, a hóöv és a levehető kapucni. Ha téli sídzsekit vagy könnyebb, őszi körülményekre tervezett modellt választ, garantáltan nem fog fázni vagy túlmelegedni.  

Kiváló minőségű sí dzsekiket kínáló márkák 

A Sportano.hu üzletben olyan neves gyártók kiváló minőségű sí dzsekijeit találja, mint a Rossignol, Maloja, CMP, Dainese és Peak Performance

Női, férfi és gyermekkabátokkal látjuk el Önt különböző méretekben és színválasztékban. Természetesen a kezdők és a haladó síelők is megtalálják a megfelelő ruházatot a síeléshez. A megfelelő modell kiválasztásakor a NeoDry membránnal ellátott 4F sídzsekit keresse. Felelős a fokozott védelemért a felszívódással szemben, és hatékonyan vezeti a nedvességet kifelé. A DWR technológia viszont biztosítja, hogy a víz inkább az anyag felületén siklik, minthogy felszívódjon. A 4F sídzsekik garantálják a kiváló minőségű anyagokat és technológiákat, amelyek vízhatlanságot és légáteresztő képességet biztosítanak, bármilyen körülmények között is legyen.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása