Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Termikus ruházat

Termikus alsónemű - válasszon garantált melegséget bármilyen időjárás esetén a Sportano-nál 

A síelés és más téli sportok szerelmesei számára a termo alsónemű az egyik legfontosabb ruhadarab. Ez a sífelszerelés első rétege, amely hatékony védelmet nyújt a hideg ellen, és magas szintű kényelmet biztosít. A Sportano.hu sportbolt Thermoaktív alsónemű kategóriájában olyan professzionális márkák kiváló minőségű modelljeit találod, mint az X-Bionic, Nike, La Sportiva, Icebreaker, UYN, Viking és Smartwool. Mi tartós és rugalmas anyagokból készült női, férfi és gyermek termo alsóneművel látjuk el Önt. 

Termoaktív alsónemű - a választás nem csak a sípályákon 

A termikus fehérneműk választéka nagyon széles, és a piacon speciális szettek és készletek, valamint egyedi darabok is kaphatók. Az egyes modellek más tevékenységekhez, például kerékpározáshoz, futáshoz vagy túrázáshoz is jól használhatóak, ha a kinti időjárás nem kedvező. A síeléshez vagy snowboardozáshoz használt termál alsóneműnek viszont kényelmet kell nyújtania, és el kell vezetnie a nedvességet. Szintetikus szálakból, néha természetes szálakból vagy a két anyag kombinációjából készül a jobb hőszigetelő tulajdonságok érdekében.  

A termoaktív alsónemű tökéletes minden olyan szabadtéri tevékenységhez, ahol a test keményen dolgozik, és ki van téve a nedvességnek és a hidegnek. A termoruha kiváló választás lesz terepfutó edzéshez, hegyi túrázáshoz, hegymászáshoz, kerékpározáshoz vagy síeléshez. 

Termikus fehérneműk és az anyagok, amelyekből készülhetnek 

A termikus alsóneműnek gyorsan száradó anyagból kell készülnie, amely nem szívja magába a szagokat, különösen akkor, ha a test intenzív edzés után izzadt. A termikus fehérneműk általában szintetikus anyagokból - poliészter, poliamid, elasztán vagy nejlon - készülnek. A szintetikus anyagok mindenekelőtt tartósak, könnyűek és nagyon jól elvezetik a nedvességet, így védelmet nyújtanak a tevékenység közbeni kihűlés ellen. Ezenkívül ellenállónak kell lenniük a baktériumok elszaporodásával szemben. Szintén népszerű a merinógyapjúból készült termikus fehérnemű, amely nagyon jól megbirkózik a kellemetlen szagokkal. Ennek az anyagnak a legnagyobb előnye a magas hőszigetelő képessége, de a merinógyapjú sokkal nehezebb és kevésbé ellenálló a nedvesség felszívódásával szemben. 

A megfelelő termikus fehérnemű kiválasztása 

A női termo alsónemű és a férfi termo alsónemű az első ruházati réteg, amelyet síeléskor felveszünk. A hőruházatnak kiváló minőségű anyagokból kell készülnie, hogy mindenekelőtt kényelmet és meleget biztosítson, bármilyen körülmények között is legyen. A kiválasztott fehérnemű szabásának jól kell illeszkednie a testhez, nem szabad korlátoznia a mozgást, ugyanakkor nem szabad akadályoznia a szabadtéri tevékenységeket. A túl szűk alsónemű felhorzsolódhat és bőrirritációt okozhat.  

A termo alsóneműnek elég rugalmasnak kell lennie ahhoz, hogy illeszkedjen a testhez. A varrat nélküli varratok további előnyt jelentenek a dörzsölés és a kellemetlen érzés elleni védelem érdekében. Ezen túlmenően a külső rétegnek köszönhetően, amely hatékonyan szigetel a külső körülmények ellen, és meleget biztosít, fenn kell tartania a testhőmérsékletet. A termikus alsóneműnek szintén nem szabad felszívnia a nedvességet, ezért célszerű technikai (szintetikus) anyagokból készült modelleket választani, amelyek sokkal jobban elvezetik a nedvességet kifelé.  

Kiváló minőségű termikus fehérneműt kínáló márkák 

A Sportano.hu sportbolt kínálatában olyan professzionális márkák kiváló minőségű termo alsóneműit találja, mint az X-Bionic, Nike, La Sportiva, Icebreaker, UYN, Viking vagy Smartwool. A ruhadarabok olyan anyagokból készülnek, mint a poliészter, poliamid, nejlon, bambuszszálak, merinógyapjú vagy elasztán. Ezen kívül olyan modern technológiákat is alkalmaztak, amelyek befolyásolják a ruhadarab kényelmét és tulajdonságait, mint például a 3D Bionic Sphere®. A rendszer gondoskodik a megfelelő hőszabályozásról. Az AirConditioningSpot® vagy az AirConditioning Zone® viszont olyan népszerű technológiák, amelyeket a termoruházatban használnak, és amelyek gondoskodnak az izzadság hatékony elvezetéséről kifelé. Ezenkívül lehetővé teszik a hatékony légcserét és elősegítik a hűtést.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása